Hoe kan ik toevoegen Picture Links naar Twitter

Er zijn twee manieren om foto links naar Twitter te posten. Voor foto's die al op een webpagina bent, kunt u gewoon kopieer en plak de link in Twitter en post-it uit uw account. Voor foto's die u hebt genomen van een mobiel apparaat of degenen die op uw harde schijf, moet je ze op je op het internet te zetten. Er zijn tal van gratis diensten, dat dit een eenvoudig proces te maken.

instructies

HootSuite

1 Maak een gratis account op HootSuite door te klikken op de link "Aanmelden" op haar website. Leveren een e-mailadres, uw naam en wachtwoord in de daarvoor bestemde velden en klik op de "Create Account" knop (zie bronnen).

2 Klik op de link 'Instellingen' aan de linkerzijde dashboard. Klik op "Social Networks" en dan op "Add Social Network." Een nieuw venster vraagt ​​u om uw Twitter-profiel toe te voegen. Klik op "Connect with Twitter," dan inloggen op Twitter als u nog niet bent aangemeld.

3 Selecteer de afbeelding op uw computer die u wilt koppelen aan Twitter.

4 Sleep het beeld op de "Bericht opstellen ..." veld aan de bovenkant van het venster HootSuite. HootSuite kent het automatisch een website link met "http://ow.ly."

5 Voeg een kort bericht dat u wilt weergeven vóór of na de afbeelding link. Vergeet niet om uw bericht te scheiden van de koppeling met behulp van een ruimte. Klik op de knop 'Verzenden'. HootSuite uploadt automatisch de afbeelding om de website link en palen uw bericht naar je Twitter-account.

TwitPic

6 Maak een gratis TwitPic rekening door te klikken op de "Log in met Twitter" knop op de bovenkant van de TwitPic homepage (zie bronnen). Vul uw Twitter gebruikersnaam en wachtwoord.

7 Klik op de "Upload foto of video" knop op de bovenkant van de pagina.

8 Klik op de knop "Bladeren". Zoek de foto die u wilt delen op uw computer en klik op 'OK'.

9 Typ een bericht om uw afbeelding te vergezellen wanneer deze wordt geplaatst op uw Twitter-account met behulp van het veld.

10 Klik op de "Upload" knop. TwitPic uploadt de foto om een ​​TwitPic webpagina's en berichten op de link om je Twitter-account. TwitPic neemt u ook dat webpagina zodra de foto is geupload.