Hoe om te besparen op een Scandisk Micro USB Flash Drive

De SanDisk Micro USB flash drive is een draagbare schijf voor gegevensopslag, back-ups of het migreren van gegevens van de ene locatie naar de andere. Met de USB-aansluiting, kunt u het station aan te sluiten op vrijwel elke computer met een USB-ondersteuning, waardoor u toegang tot uw gegevens wanneer u het nodig hebt. Het is belangrijk dat u de gegevens naar uw Micro USB-stick correct opslaan van gegevens corruptie of mogelijk bestand verlies te voorkomen.

instructies

1 Sluit uw SanDisk Micro USB-stick in een vrije USB-poort van uw computer. Kijk uit voor het pictogram om te verschijnen in het systeemvak te tonen dat de computer herkent de flash drive.

2 Klik op het menu "Bestand" van het document dat u wilt opslaan. Kies de optie 'Opslaan als'.

3 Klik op het drop-down menu naast de "Save In" veld van het dialoogvenster. Navigeer naar het USB-station in de lijst, op basis van de stationsletter toegewezen aan de USB-poort. Klik op de stationsletter in het drop-down menu.

4 Wijs een bestandsnaam om uw document in de "File Name" veld. Klik op 'Opslaan' om het bestand op te slaan op uw SanDisk Micro USB-drive. Wacht terwijl het lampje op het station knippert. Verwijder het station uit de USB-poort wanneer het knipperen stopt.