Hoe om mensen met Vele Twitter Followers zoeken

Hoe om mensen met Vele Twitter Followers zoeken


Om de casual microblogger, kan het veiligstellen van duizenden Twitter-volgers een aangenaam ego impuls geven - maar ook voor bedrijven en organisaties, kan legioenen van volgelingen een ernstige toename van het webverkeer te vertegenwoordigen. Twitter-gebruikers die graag een grote aanhang te vergaren, het onderzoeken van de meest populaire gebruikers en zien hoe ze omgaan met hun volgelingen waardevolle inzichten kan bieden. Om het proces te vergemakkelijken, zijn er een aantal websites die specifiek bestaan ​​om gebruikers te helpen lokaliseren Twitter accounts met een aanzienlijke aanhang.

instructies

Twitter Search

1 Navigeer naar de Twitter-website en klik op "inloggen." Voer uw naam en wachtwoord in om in te loggen account.

2 Klik op "Wie te volgen."

3 Selecteer het tabblad 'Browse interesses ".

4 Klik op een gebied van belang. Tussen 30 en 150 van de meest populaire Twitter-accounts in dat gebied zal worden gepresenteerd. Klik op de gebruikersnaam of pictogram op een profiel om zijn volgeling tellen bekijken.

Twitaholic

5 Navigeer naar de hoofdpagina van de website Twitaholic.

6 Klik op 'volgers' op de top van de lijst van de meest populaire Twitter-gebruikers. Dit zal de lijst te sorteren op het aantal volgelingen, met de meest gevolgde rekening bij de top.

7 Scroll naar de onderkant van de pagina en klik op een van de links van "Top 200" tot "Top 1000" om de volgende meest populaire gebruikers op basis van aantal volgelingen te bekijken.

8 Klik op de naam van een Twitter-account om meer details over de account te bekijken.

Wij volgen

9 Navigeer naar de hoofdpagina van de WeFollow website.

10 Typ een zoekterm in het invoerveld aan de bovenkant van de pagina. De zoekterm moet een one-woord samenvatting van het interessegebied van de Twitter-gebruikers die u wilt lokaliseren.

11 Klik op het tabblad "Meeste volgers". Dit zal sorteren de Twitter accounts door degenen met de meeste aanhangers die met de minste.

Twitter Counter

12 Navigeer naar de hoofdpagina van de Twitter Counter website.

13 Klik op het tabblad "Top 100 gebruikers".

14 Klik op 'Followers' om de lijst te sorteren op basis van aantal volgers.

15 Selecteer een land of regio in de drop-down menu om de resultaten per geografisch gebied te filteren.

16 Klik op een gebruikersnaam om gedetailleerde statistieken over volger accumulatie en het aantal tweets per dag te bekijken.