Hoe het opruimen van de Internet Browser voor een Mac

De Macintosh-computer wordt geleverd met de Safari-webbrowser voor te gaan op het internet. Safari opgeslagen informatie wordt gebruikt, waarbij de gegevens steeds groter tijd en leidt tot een vertraging van de snelheid van de webbrowser. U kunt het schoonmaken van de Safari-webbrowser door het verwijderen van alle van de data die is opgeslagen. De procedure is eenvoudig en vereist geen downloaden of kopen van een extra programma. Het schoonmaken van de Safari-webbrowser zal zijn oorspronkelijke snelheid te herstellen wanneer het wordt gebruikt.

instructies

1 Start de Safari-webbrowser door te dubbelklikken op het pictogram van de binnenkant van de & ldquo; Applications & rdquo; map. Kies & ldquo; Voorkeuren & rdquo; van de & ldquo; Safari & rdquo; drop-down menu.

2 Klik op de & ldquo; Veiligheid & rdquo; tab aan de bovenkant van het venster dat verschijnt. Kies & ldquo; Geen & rdquo; van de & ldquo; Database storage & rdquo; drop-down menu.

3 Klik op de & ldquo; Show Cookies & rdquo; knop. Markeer alle tekst in de middelste kolom van het venster dat verschijnt. Klik op de & ldquo; Alles verwijderen & rdquo; knop. Klik op de & ldquo; Gedaan & rdquo; knop aan de rechter benedenhoek van het venster.

4 Klik op de "Show Databases & rdquo;. Knop Markeer alle tekst in de middelste kolom van het venster dat verschijnt Klik op de & ldquo;. Verwijderen & rdquo; knop aan de onderkant van het venster klikt u op de & ldquo;. Done & rdquo; knop aan de rechterbenedenhoek van het venster.

5 Selecteer de & ldquo; Autofill & rdquo; tab boven in het venster. Kies & ldquo; bewerken & rdquo; van de & ldquo; andere vormen & rdquo; drop-down menu. Selecteer alle tekst in de kolom centrum dat verschijnt. Klik op de & ldquo; Alles verwijderen & rdquo; knop onderin het venster. Klik op de & ldquo; Gedaan & rdquo; knop aan de onderkant rechts van het venster. Sluit het venster door te klikken op de rode knop in de linkerbovenhoek.

6 Ga naar ldquo van &; Safari & rdquo; en selecteer & ldquo; Empty Cache & rdquo; uit het drop-down menu. Klik op & ldquo; Empty & rdquo; in het pop-up venster dat verschijnt.

7 Ga naar ldquo van &; Safari & rdquo; en selecteer & ldquo; Reset Safari & rdquo; in het pop-up venster dat verschijnt. Klik op & ldquo; Herstel & rdquo; in het pop-up venster dat verschijnt. Stoppen met de Safari-webbrowser.

Hints

  • Noteer alle wachtwoorden opgeslagen in Safari, zodat u ze kunt zetten later indien nodig terug.