Hoe kan ik een artikel op Amazon Kindle lijst

Hoe kan ik een artikel op Amazon Kindle lijst


Amazon's Kindle is een draagbare elektronische reader. Kindle-bezitters kunnen e-books te downloaden van de website van Amazon's en lees boeken in een paar minuten. Iedereen kan e-books uploaden voor verkoop op de Kindle, met inbegrip van uitgevers van boeken en zelf-gepubliceerde auteurs. Kindle geeft tot 70 procent in royalties en kunt u een boek in meerdere talen, waaronder Duits, Frans en Spaans te publiceren. De Kindle directe publishing platform converteert Word-document naar een Kindle-ready formaat.

instructies

1 Meld je nu aan voor de Kindle direct publiceren account op kdp.amazon.com.

2 Log in op je account en klik op de knop "Voeg een nieuwe titel".

3 Voer uw boek details. U moet basisinformatie in te voeren, zoals de titel van uw boek, een beschrijving van het boek en de eventuele auteursnamen.

4 Klik op de juiste radio knop om uw publishing rechten controleren. Klik bijvoorbeeld op de radio button voor "Dit is een publiek domein werk."

5 Klik op "rubrieken Toevoegen" en klik dan op een geschikte categorie voor uw boek. U kunt kiezen uit tientallen verschillende categorie├źn van Westerns naar non-fictie.

6 Klik op "Browse voor Book" en blader op uw computer naar het bestand van uw boek. Het document moet in een Microsoft Word .doc formaat.

7 Klik op 'Opslaan en doorgaan. "

8 Controleer of de informatie voor uw boek op de volgende pagina en klik vervolgens op "Publish." Uw boek zal worden gecontroleerd door Amazon en moet beschikbaar zijn voor verkoop binnen 48 uur.

Hints

  • U kunt ook publiceren op Kindle door middel van Smashwords, die ook kunt u gelijktijdig publiceren op Barnes and Noble's Nook en de Sony E-Reader.