Hoe om bestanden op te slaan naar mijn iPad

Hoe om bestanden op te slaan naar mijn iPad


Apple introduceerde een file sharing systeem om zijn iTunes multimedia management software in versie 9.1; het u toestaat om bestanden te kopiëren naar en vanuit een bepaalde toepassing op uw iPad geïnstalleerd. Dit is handig voor het manipuleren apps, tekstverwerking, e-book readers, mediaspelers en andere iPad applicaties die kunnen gebruiken, maken en bewerken computerbestanden. Een compatibele toepassing voor de bestanden die u opslaat op de iPad moet al zijn geïnstalleerd voordat iTunes kunt u ze naar het apparaat te sturen.

instructies

1 Download en installeer de nieuwste versie van iTunes installeren op uw computer, na de installatie-instructies vermeld op de website van Apple. Zodra de installatie is voltooid, start iTunes op uw computer.

2 Sluit de iPad op de computer met behulp van de USB-kabel. De iPad wordt gedetecteerd door iTunes en toegevoegd aan de "Devices" lijst in de linkerkolom.

3 Selecteer de iPad uit de "Devices" lijst in iTunes, en open het tabblad 'Apps' in het hoofdvenster.

4 Selecteer de toepassing die compatibel is met uw bestanden van de 'Apps' lijst in de sectie "File Sharing". Een lijst met bestanden van de applicatie momenteel opgeslagen op de iPad wordt weergegeven in het vak "Documenten" aan de rechterkant.

5 Sleep de bestanden van uw computer in het vak "Documenten" in iTunes. De bestanden automatisch synchroniseren met de iPad, waar ze beschikbaar zullen zijn via de bijbehorende toepassing.

Hints

  • De iTunes file sharing systeem werkt in beide richtingen, zodat u slepen en neerzetten van nieuwe of bewerkte bestanden out of the box "Documenten" en in een map op uw computer.