How to: Vizio Ethernet-verbinding

How to: Vizio Ethernet-verbinding


een computer met een router en modem aansluiten met een Ethernet-kabel zorgt voor een betrouwbare internetverbinding met de maximale download- en uploadsnelheid aangeboden door uw internet service abonnement. U kunt het opzetten van een internetverbinding via uw Vizio router door het aansluiten van het apparaat op uw modem en een computer met Ethernet-kabels.

instructies

1 Beweeg de personal computer, zodat u toegang achterkant van het apparaat.

2 Koppel de bestaande modem los van de aansluiting op de achterkant van de PC. Sla deze als de computer niet is aangesloten op een modem.

3 Sluit het ene uiteinde van een Ethernet-kabel aan op de "Internet" poort op de Vizio router. Steek het andere uiteinde van de kabel in de Ethernet-poort van het modem.

4 Steek het ene uiteinde van een andere Ethernet-kabel aan op de Ethernet-poort van de computer. Dit wordt meestal aangeduid met "Ethernet" of "LAN" op het achterpaneel van de computer. Steek het andere uiteinde van de Ethernet-kabel aan op een van de vier "Ethernet" poorten van de Vizio router.

5 Steek de stekker van de router adapter in een van de belangrijkste AC stopcontact. Steek het uiteinde van de voedingsadapter aan op de "Power" ingang van de router.

6 Schakel de router, modem en computer. Wacht tot de kracht en verbinding indicatoren oplichten op de voorkant van de router en modem. De computer zal automatisch de verbinding en toegang tot het internet.

Hints

  • U zult meestal vinden de Ethernet-poort op de laptop computers aan de zijkant van het apparaat.