Hoe Vergelijk Notebook Specificaties

Hoe Vergelijk Notebook Specificaties


Je moet heel voorzichtig zijn bij het kiezen van welke laptop te kopen. Bij het vergelijken van notebook specificaties, zijn er verschillende dingen te overwegen, zoals de levensduur van de batterij, harde schijf, videokaart, processor snelheid en andere functies. Gamers, bloggers en de gewone computergebruikers hebben notebook specificaties die het beste passen bij hun individuele behoeften.

instructies

1 Denk aan de levensduur van de batterij. Lengte van de levensduur van de batterij is meestal opgenomen in de laptop specificaties.

2 Kijk naar de harde schijf ruimte. Voor gewone computergebruikers, kan een 80-gigabyte harde schijf voldoende zijn, maar niet voor zware gamers. Veel spellen eet een groot deel van de ruimte op de harde schijf van de computer, zodat een grotere harde schijf nodig is. Schijfruimte is wat de computer gebruikt bij het installeren van games en andere programma's.

3 Kies een computer met een dedicated videokaart. De videokaart is verantwoordelijk voor de aard van de afbeeldingen die u op uw scherm. Gamers en grafische kunstenaars moeten computers die krachtige videokaarten hebben. Kijk naar de capaciteit van de videokaart. Bijvoorbeeld, een videokaart met een capaciteit van 1 gigabyte sterker dan een die 512 megabytes heeft.

4 Zorg ervoor dat de laptop heeft genoeg geheugen van de computer of RAM (Random Access Memory). Het geheugen fungeert als een tijdelijk geheugen opslag, wat betekent dat het is wat de computer gebruikt wanneer deze is ingeschakeld. Dit betekent dat het geheugen niet wordt gebruikt wanneer de computer is uitgeschakeld, in tegenstelling tot de harde schijf. Voor een betere surfen op internet, moet je genoeg geheugen van de computer in de computer is geïnstalleerd.

5 Controleren welk type processor is geïnstalleerd in de laptop. Twee van de meest populaire merken van processors zijn Intel en AMD. Gamers zijn altijd na de best presterende processor modellen, want dit betekent betere prestaties. Gewone computer gebruikers zullen echter prima met minder geavanceerde versies van AMD of Intel zijn.

6 Denk aan de software / programma's die vooraf geïnstalleerd met de laptop. Als je geen techneut, zou je een laptop die al een besturingssysteem en andere programma's / applicaties zijn geïnstalleerd, zodat u kunt beginnen met het in een keer willen. Als je weet hoe om besturingssystemen en andere programma's te installeren, wilt u misschien een "leeg" laptop te kopen, zodat u het programma zelf kunt installeren. Laptops die zijn programma's vooraf geïnstalleerd kan tegen een meerprijs komen.