Hoe het opzetten van een CNN News Alert

Hoe het opzetten van een CNN News Alert. CNN staat bekend als een van onze centrale persbureaus met de meest up-to-date nieuws functies gaande over de hele wereld. U kunt het opzetten van een news alert of RSS feed, zodat u CNN's laatste nieuws krijgt in uw specifieke gebieden van belang, zoals het breken.

instructies

1 Bezoek de CNN-website voor informatie over het nieuws waarschuwingen die zij aanbieden. Denk aan de verschillende opties voor nieuwsupdates. Op de voorpagina van de site, kunt u ervoor kiezen om de CNN site uw startpagina, het kiezen van tussen de lokale of internationale editie. U kunt ook de homepage om de informatie die u zoekt te tonen.

2 Scroll naar de onderkant van de voorpagina van de CNN-website en de mededeling van de opties in verband met nieuws alerts aan de linkerkant van de pagina. Ze bieden een RSS-feed, e-mails, CNN mobiele waarschuwingen, CNN radio en breaking news alerts. Selecteer degene die je het meest geïnteresseerd bent.

3 Volg de gratis registratie instructies als daarom wordt gevraagd. Dit omvat land, voornaam (voor personalisatie doeleinden), e-mailadres, wachtwoord en postcode. U kunt dan aan voor breaking news alerts en andere lid-updates, als u wenst.

4 Dubbele controle dat u een bevestigings e-mail van CNN hebben ontvangen voor de veronderstelling dat je nieuwsberichten zijn opgezet. Als er een probleem met uw nieuwsberichten of u wilt annuleren op elk gewenst moment, volgt u de instructies op de bodem van de e-mail voor hulp.