Hoe te Subs toevoegen in Nero

Hoe te Subs toevoegen in Nero


Nero is een brander die kan worden gebruikt om gedownloade films te branden op een schijf, waardoor de video's in je standalone mediaspeler worden gespeeld. Ondertitels kunnen verbeteren bekijken voor mensen die slechthorende of wilt u een buitenlandse film te kijken. Veel video's beschikbaar op het internet niet ondertitels direct gecodeerd te hebben. Nero kunt u externe ondertitels branden met uw video, zodat ze kunnen worden bekeken op een ondersteunde speler.

instructies

Download en naam van het Subtitle File

1 Ga naar een website die ondertitels beschikbaar om te downloaden (zie bronnen) heeft.

2 Klik op een ondertiteling in de gewenste taal en klik op de "Download het bestand" knop.

3 Klik op 'Opslaan' op de download prompt. Let op waar u het bestand hebt opgeslagen.

4 Navigeer naar de plaats waar u het bestand ondertiteling op uw computer hebt opgeslagen.

5 Met de rechtermuisknop op het bestand en klik vervolgens op "Naam wijzigen."

6 Wijzig de naam van het bestand, zodat de naam identiek is aan de naam van uw videobestand.

Voeg Ondertiteling en Brand de Disc

7 Open Nero en klik op "Make Data CD" als het branden van een cd of "Make Gegevens DVD" als het branden op een DVD. Hierdoor wordt het venster Disc Content openen.

8 Klik op de knop 'Toevoegen' aan de linkerkant. Een bestandsbrowser wordt geopend.

9 Navigeer naar uw video-bestand en klik op de knop "Add" aan de onderkant. Navigeer naar de plaats waar je het gedownloade bestand ondertitel opgeslagen en klik vervolgens op 'Toevoegen'. Dit voegt zowel uw video en ondertitel bestanden naar de brandende wachtrij.

10 Klik op "Klaar" aan de onderkant van het bestand browser. Dit brengt u terug naar het venster Disc Content. Klik op de "Next" knop aan de onderkant van het venster. Deze laadt de Final gebied Burn-instellingen.

11 Typ een naam voor de schijf in het veld Disc naam. Klik in de drop-down menu Schrijven Speed ​​en selecteer de langzaamste brandsnelheid.

12 Klik op de knop "Burn" aan de onderkant om de schijf te kopiëren. Zowel de video en ondertitel bestanden worden gebrand op de schijf. De ondertiteling zal ofwel automatisch af te spelen of te selecteren op uw stand-alone speler. Raadpleeg de documentatie voor uw speler als u hulp nodig om de ondertiteling weer te geven nodig.