Hoe Set Up FTP Met behulp van FileZilla

Hoe Set Up FTP Met behulp van FileZilla


Er zijn twee manieren om het opzetten van een FTP-verbinding in FileZilla: met de Quick Connect bar of bij de Site Manager. FTP is een bestand protocol voor het uploaden van bestanden naar uw webhost, en FileZilla is een programma dat de verbinding maakt en kunt u bestanden heen en weer van uw computer naar uw hosting server. De Quick Connect bar zal alleen uw login informatie op te slaan tijdelijk, terwijl de Site Manager uw login zal redden permanent als u van plan bent om het te vaak gebruikt.

instructies

1 Verzamel je FTP hostnaam, gebruikersnaam en wachtwoord. U stelt deze wanneer u ingesteld uw web hosting account. Begin met de Quick Connect bar om uw verbinding te testen.

2 Vul het "Host", "Username" en "Password" velden in de Quick Connect bar. De bar bevindt zich net onder de pictogrammen werkbalk aan de bovenkant van het venster FileZilla.

3 Klik op de "Snelverbinden" knop en wacht op de verbinding te voltooien. De Quick Connect bar slaat de 10 meest recente verbindingen. Als u een account op lange termijn op te slaan zorgen voor een vermelding in de Site Manager.

4 Ga naar "File" en vervolgens "Kopiƫren huidige verbinding naar Site Manager ...." Dit slaat automatisch uw accountgegevens van de Quick Connect bar Site Manager. Maak een Site Manager verbinding vanuit het niets als je meer controle over geavanceerde FTP-instellingen wilt.

5 Open "Site Manager" onder het menu "Bestand". Een dialoogvenster met tabbladen wordt geopend.

6 Selecteer "Nieuwe Site" en de naam van uw nieuwe verbinding. Gebruik een naam die u zult herinneren, het is alleen voor uw referentie.

7 Voer de hostnaam, gebruikersnaam en wachtwoord in op het tabblad 'Algemeen'. Als uw web hosting provider gaf je speciale poort instellingen of als uw netwerk proxy-instellingen vereist, voert de veranderingen in de daarvoor bestemde vakken. De meeste gebruikers zullen niet nodig om de standaardinstellingen te wijzigen.

8 Klik "Verbinding" naar een verbinding met de server tot stand. FileZilla slaat automatisch uw login profiel.

Hints

  • Wanneer u FileZilla in de toekomst te openen klikt u op Ctrl + S om het dialoogvenster Site Manager te openen. Kies de FTP-verbinding die u zojuist hebt gemaakt en klik op "Connect".
  • Als u geen verbinding kunt maken van achter een firewall, contact op met uw netwerkbeheerder of controleer uw netwerkinstellingen om te zien of je nodig hebt om uw poort instellingen aan te passen. Dit hangt volledig af van uw netwerkinstellingen.