Hoe kan ik het wachtwoord voor Update Manager wijzigen?

Hoe kan ik het wachtwoord voor Update Manager wijzigen?


Als je & rsquo; t paniek, je wachtwoord voor de Sophos Update Manager (SOM) of Ubuntu Update Manager, don & rsquo ve vergeten. Het is mogelijk om wachtwoorden in beide systemen te veranderen. Om dit te doen, is er een specifieke set van stappen die moeten worden gevolgd. Dan zodra u uw wachtwoord hebt gewijzigd, kunt u weer aan het werk in een mum van tijd.

instructies

Sophos Password bijwerken

1 Hoe kan ik het wachtwoord voor Update Manager wijzigen?

Probeer een gemakkelijk te onthouden wachtwoord te kiezen, zodat u don & # 039; t hebben om het op te schrijven.

Verander het wachtwoord voor de SophosUpdateMgr gebruiker. Om dit te doen, opent Computerbeheer en selecteer de & ldquo; Wachtwoord wijzigen & rdquo; keuze. Voer een nieuw wachtwoord die gemakkelijk kan worden onthouden. Idealiter zou je wachtwoord een combinatie van letters en cijfers om de veiligheid te handhaven bevatten.

2 Hoe kan ik het wachtwoord voor Update Manager wijzigen?

Sla het bestand op.

Een kopie van ObfuscationUtil.exe. Deze kan worden gedownload van de website van Sophos. Wanneer u op deze link klikt, wordt een nieuw venster openen in uw browser. U krijgt de mogelijkheid om ofwel het bestand opslaan of annuleren. Kies & ldquo; Save & rdquo; dan ObfuscationUtil.exe kopiëren naar C: \ Program Files \ Sophos \ SCC.

3 Hoe kan ik het wachtwoord voor Update Manager wijzigen?

Wijzig de directory.

Open een opdrachtprompt en verander de directory. Typ in de volgende directory: C: \ Program Files \ Sophos \ SCC. Dan druk op enter.

4 Hoe kan ik het wachtwoord voor Update Manager wijzigen?

Typ in de nieuwe opdracht.

Typ de volgende opdracht: ObfuscationUtil_40.exe --obfuscate & lt; wachtwoord & gt; (Gebruik uw nieuwe wachtwoord in plaats van & lt; wachtwoord & gt;).

5 Hoe kan ik het wachtwoord voor Update Manager wijzigen?

Verander de imitatie account.

Klik met de rechtermuisknop op C: \ Program Files \ Sophos \ SCC \ SUM \ System.Xml en selecteer "Bewerken." ImpersonationAccount & gt; U kunt de & lt veranderen; sectie hier. Om dit te doen, vindt het item ', & lt; Password installer-versluierd = "true" & gt ;. Verander deze naam item van & lt; Password installer-versluierd = "true" & gt; naar & lt; Password versluierd = "true" & gt ;. U moet tot het afsluiten van de huidige versluierd wachtwoord string en te plakken in het resultaat uit de ObfuscateUtil.exe opdracht die u eerder liep.

6 Hoe kan ik het wachtwoord voor Update Manager wijzigen?

Sla uw wijzigingen op.

Wijzigingen opslaan in System.Xml en de Sophos Update Manager-service opnieuw.

Ubuntu Wachtwoord bijwerken

7 Hoe kan ik het wachtwoord voor Update Manager wijzigen?

Herstart uw systeem in recovery mode.

Herstarten in recovery mode. Als Ubuntu is het enige besturingssysteem op uw systeem, gewoon houdt u de Shift-toets tijdens het opstarten. Als u werkt met Ubuntu naast een ander besturingssysteem, zoals Windows, moet het opstartmenu automatisch verschijnen tijdens het opstarten. Selecteer "Recovery mode" in het opstartmenu. Zodra het opstartproces is voltooid, ziet u een lijst met opties waaruit u kunt kiezen worden gegeven.

8 Hoe kan ik het wachtwoord voor Update Manager wijzigen?

Pijl naar beneden naar de & quot selecteren; Drop Root Shell & quot; prompt.

Selecteer de "Drop Root Shell" prompt. Scroll naar beneden voor deze optie en druk op "Enter." ls / home: Als je de root shell prompt, typt u het volgende hebben bereikt.

9 Hoe kan ik het wachtwoord voor Update Manager wijzigen?

Voer het nieuwe wachtwoord.

Het wachtwoord wijzigen. Typ het volgende: passwd gebruikersnaam. (Vervang de feitelijke gebruikersnaam die u wilt bijwerken voor het woord, "gebruikersnaam." Bijvoorbeeld, als u het wachtwoord voor een gebruiker met de naam Mandy veranderden, u zou typen, "passwd mandy.") Op dit punt, de systeem vraagt ​​u om een ​​nieuw wachtwoord in te voeren. Typ gewoon in het nieuwe wachtwoord in en druk op "Enter." (Let op, zal er geen visuele reactie te erkennen dat u iets hebt getypt zijn. Dit is normaal.)

10 Hoe kan ik het wachtwoord voor Update Manager wijzigen?

Exit recovery mode.

Exit recovery mode. Typ "exit" om terug te keren naar het menu herstel. Vanuit het menu herstel, selecteer "hervatten normale boot." Op dit punt, moet u in staat om in te loggen zoals gewoonlijk, met uw nieuwe wachtwoord.