Hoe de Touchpad configureren voor een ThinkPad T510

Hoe de Touchpad configureren voor een ThinkPad T510


Lenovo ThinkPad T510 laptop computer omvat de Lenovo UltraNav input / output-systeem, dat een twee-knop touchpad combineert met een rubberen TrackPoint in het midden van het toetsenbord. U kunt verschillende instellingen wijzigen om aan te passen hoe de touchpad van uw ThinkPad werkt. U kunt openen en deze instellingen met behulp van de UltraNav wizard die komt voorgeïnstalleerd op de ThinkPad T510 wijzigen.

instructies

1 Klik op het UltraNav-pictogram aan de rechterkant van de Windows-taakbalk.

2 Klik op "Launch UltraNav Wizard" in het menu om de UltraNav installatiewizard te starten. Klik op "Next" om verder te gaan.

3 Klik op de radioknop naast "Touchpad" om alleen de touchpad te activeren. Klik op de radioknop naast "Beide" als u wilt zowel de touchpad en de TrackPoint rode wijzer inrichting gelegen in het midden van de ThinkPad-toetsenbord te gebruiken. Klik op "Next" om verder te gaan.

4 Klik op de radio knop naast de secundaire functie die u wilt toewijzen aan uw touchpad. Klik op de knop in de buurt van "Scrollen en snelkoppelingen" om het touchpad gebruiken om op en neer en voor snelkoppelingen te bladeren. Sleep de schuifregelaar naar links of rechts te scrollen veranderen. Klik vervolgens op het tabblad "Sneltoetsen" en klik op het drop-down menu's om snelkoppelingen die u kunt gebruiken door elk kwadrant van uw touchpad te tikken selecteren.

Kies "Slow motion pointer" als u liever uw touchpad gebruiken om de cursor heel langzaam bewegen. Deze functie is handig als u uw touchpad gebruiken voor het bewerken of andere functies die prima beweging nodig.

Kies "Disable touchpad" je touchpad uit te schakelen.

Klik op de knop "Volgende" om verder te gaan.

5 Klik op de radioknop naast "Enable" aan de knoppen hieronder uw touchpad te activeren. Klik vervolgens op de drop-down menu's om de functies die u wilt toewijzen aan deze knoppen te kiezen.

Kies de radio knop naast "Uitschakelen" als u de knoppen onder het touchpad uit te schakelen.

Klik op "Next" om verder te gaan.

6 Sleep de "gevoeligheid" schuifregelaar naar links om minder druk om de aanwijzer te activeren vereisen. Sleep de schuifregelaar naar rechts om meer druk nodig.

7 Sleep de "Palm Check" schuifknop naar rechts om het filteren van het licht raakt van het touchpad te verhogen; Hierdoor vermindert de kans dat de touchpad zal reageren als je per ongeluk je handpalm te poetsen tegen tijdens het typen. Sleep de "Palm Check" schuifregelaar naar links om het filteren van het licht accenten te verminderen.

8 Vink de vakjes onder "Aantikinstellingen" in- of uitschakelen te tikken, hold en sleep in te schakelen, of inschakelen vergrendeling sleept.

9 Klik op "Next" en klik op "Finish" om uw instellingen op te slaan.