Hoe een PDF-Into Sibelius importeren

Hoe een PDF-Into Sibelius importeren


Sibelius 7 biedt componisten, muziek theoretici en transcribenten de mogelijkheid om snel hun muzikale creaties noteren. Echter, het invoeren van een eerder gemaakte score kan een aanzienlijke hoeveelheid tijd in beslag nemen. Hoewel niet perfect, met de optie import PDF score kan drastisch verminderen van de hoeveelheid tijd die het duurt om een ​​score met printbare onderdelen te creëren. Voor het beste resultaat, proberen om een ​​schone en duidelijke kopie van de PDF te vinden om te voorkomen dat het scannen van problemen tijdens het importeren. Sibelius is vooraf geïnstalleerd met een programma genaamd PhotoScore Lite om PDF-bestanden te importeren.

instructies

1 Lanceer Sibelius en selecteer het tabblad "Importeren".

2 Klik op de "PhotoScore" knop.

3 Selecteer de "Open PDFs" knop.

4 Navigeer naar het bestand dat u wilt importeren, selecteer het en kies "Open."

5 Voer de pagina bereik om de pagina's die u wilt importeren te geven. Standaard is de pagina bereik voor de gehele PDF-document laat zien.

6 Klik op de "Verzenden naar Sibelius" knop zodra het importeren is voltooid.

7 Kies een optie om het opzetten van de instrumenten in de partituur. Selecteer de "Laat Sibelius 7 Kies Instruments" of de "Kies Instruments" knop en klik op "OK."

Als u de mogelijkheid om uw eigen instrumenten te kiezen selecteren, een nieuw instrument selectie wordt geopend. De "Instrumenten in File" sidebar toont een lijst van notenbalken in de partituur. Selecteer een instrument uit de "Vervangen" lijst en klik op de knop "Add" om het instrument voor elke personeel in de score te kiezen. Klik op "OK" om te beginnen met het importeren van de score naar Sibelius.

Hints

  • Voor geavanceerde import opties en een betere nauwkeurigheid, overweeg dan een upgrade naar de volledige versie van PhotoScore. PhotoScore Lite legt veel beperkingen op de score invoer, met inbegrip van het totale aantal pagina's tot 20, maximaal twee stemmen per personeel, 12 notenbalken per pagina te beperken en het zal niet veel van de prestatie-indicatoren te importeren, zoals articulatie, tekeningen en tekst.
  • Zoek publieke domein PDF scores op websites als ChoralWiki, The Mutopia Project en Petrucci Music Library. Elk van deze sites bieden muziek die langer onder bescherming van het auteursrecht. In het algemeen is een copyright blijft van kracht vanaf de datum van de schepping tot 70 jaar na de dood van de auteursrechthebbende voor muziek die na 1 januari 1978 gelden speciale regels anonieme werken, werken gemaakt met een pseudoniem, producties voor huren en werken die vóór 1978. Informeer bij de US Copyright office als u vragen heeft over de vraag of het werk in aanmerking komt als een publiek domein werk.