Hoe te verzenden Webpagina's als e-mail in Outlook

Outlook e-mailprogramma van Microsoft werkt samen met Microsoft's Internet Explorer webbrowser, zodat u webpagina's als e-mails versturen. Om dit te kunnen doen, moet u een aantal instellingen die niet standaard ingeschakeld in te schakelen, en de webpagina's kunnen alleen door personen met behulp van een HTML-enabled e-mailprogramma worden ontvangen.

instructies

1 Lancering Microsoft Outlook. Klik op het tabblad 'Extra' en selecteer 'Opties'.

2 Klik op het tabblad "Mail Format" en selecteer de "HTML" optie in het "Send in dit bericht formaat" lijst. Klik op de knop "OK" om de wijzigingen op te slaan.

3 Lanceer Internet Explorer. Typ de URL van de website die u wilt verzenden via e-mail in de adresbalk van uw browser en druk op de "Enter" om naar de website.

4 Klik op het tabblad "File", beweeg je muis over de 'Verzenden' optie en selecteer de "Pagina via e-mail" optie in het contextmenu. Outlook opent nu een e-mailbericht dat de webpagina bevat.

5 Klik op het tabblad "Format" in het programmavenster van Outlook en selecteer "Verzenden Foto's van het internet" optie. Typ het e-mailadres van de persoon die je wilt naar de webpagina te sturen in de ruimte die het label "To:" en voer een onderwerp voor de e-mail in de ruimte met het label "onderwerp :." Klik op de knop 'Verzenden' om de e-mail te sturen.