Hoe u uw persoonlijke Facebook Fan Page Naam

Het creëren van een Facebook fan pagina is een belangrijke stap in het verkrijgen van exposure voor uw merk, oorzaak, gebeurtenis, enz. Zodra u uw fan pagina hebt vastgesteld, is de volgende stap is om een ​​gebruikersnaam toe te wijzen. Gebruikersnamen te korten uw Facebook URL en laat voor u om uw pagina makkelijker te promoten. Verkorte URL zijn makkelijker te onthouden en te plaatsen op marketing materialen. Uw fan pagina's gebruikersnaam kan een voor de hand liggende keuze zijn of kan een beetje meer denken en fine tuning nodig. Hoe dan ook, als je eenmaal een winnaar hebt gevonden, kunt u snel en eenvoudig aanspraak maken op het.

instructies

1 Meld u aan bij uw Facebook-account. Je moet inloggen met een vermeld als een beheerder van de fan pagina die u wilt bewerken account.

2 Controleer uw Facebook fan pagina om ervoor te zorgen dat het meer dan 25 fans. Alleen pagina's die aan deze eis voldoen, komen in aanmerking voor aangepaste gebruikersnamen.

3 Navigeer naar de gebruikersnaam scherm facebook.com/username.

4 Gebruik de "Pagina naam" drop-down menu in het vak onder de titel van het fan pagina die u wilt bewerken selecteren "Elke pagina kan een gebruikersnaam hebben".

5 Vul uw gewenste gebruikersnaam in het veld onder de naam pagina. Vergeet niet dat de gebruikersnaam deel van de URL van uw fan pagina's zal worden. Bijvoorbeeld, de gebruikersnaam "myfacebookpage" zou een URL van maken "facebook.com/myfacebookpage."

6 Klik op de "Beschikbaarheid" knop.

7 Klik op de "Bevestig" knop in het pop-up venster dat verschijnt zodra u een beschikbare gebruikersnaam hebt ingevoerd.

Hints

  • Zodra u een gebruikersnaam aan uw fan pagina hebt toegewezen, kan niet worden veranderd.
  • Gebruik geen handelsmerken niet schenden bij het selecteren van je fan pagina gebruikersnaam, omdat dit in strijd is met de Facebook Terms of Service.