Hoe maak je een Dual Channel DDR SDRAM Install

Hoe maak je een Dual Channel DDR SDRAM Install


DDR is Double Data Rate Ram. De dual channel DDR SDRAM loopt sneller dan de snelheid van het systeem klok. De geheugenchips hebben een snellere doorlooptijd dan de Single Data Rate (SDRAM). Dit kan de computer dubbel zoveel geheugen te gebruiken met elk programma. Dual-channel is de procedure van de memory stick draait op het dubbele van de datasnelheid. Normaal, een DDR RAM is een 64-bit datakanaal. Echter, met een dual-channel DDR SDRAM, ontvangt u een 128-bit data-kanaal.

instructies

1 Controleer uw moederbord handleiding. Moederborden hebben bijzondere specificaties. het moederbord van de computer moet uw exacte dual channel DDR SDRAM ondersteunen. Als u een memory stick toe te voegen aan uw moederbord en het is niet ondersteund, kunt u schade aan de PC en RAM veroorzaken.

2 Koppel alle kabels van het apparaat op de toren, met inbegrip van het netsnoer. Schroef het rechter paneel. Trek het paneel los, en zet het aan de kant, samen met de schroeven. Plaats de toren op de vloer, met de binnenkant naar boven.

3 Zoek de geheugensleuven. Dit zijn de lange-poorten op het moederbord naast de processor ventilator. Sommige forums kunnen twee hebben, terwijl anderen hebben vier. Zij kunnen ook kleurgecodeerd zijn.

4 Duw de tab naar beneden aan beide zijden van het geheugenslot. Line uw dual-channel DDR SDRAM boven de haven. Het lipje op de RAM past direct in het lipje in de sleuf. Wanneer het in lijn, duw stevig aan. De tabbladen aan de zijkant van de poort automatisch sluiten rond de DDR SDRAM. Dubbele controle van het RAM-geheugen. Als het is volledig binnen de haven, ga dan naar stap 5. Als het niet, duw de zijkant tabbladen weer naar beneden en de positie van de DDR SDRAM.

5 Plaats het paneel op de toren. Sluit de snoeren apparaat. Schakel de PC.

Hints

  • Als u niet beschikt over een hard copy van de handleiding van uw moederbord wel, op het bord. Open eerst je toren; naam of het model van de fabrikant nummer is op het moederbord. Ga naar de website van de fabrikant te downloaden of kopen een hard copy van de manual.Some moederborden hebben ook een schema in de handleiding. Dit is om de dual-channel DDR SDRAM in de juiste slots toe te voegen als je meer dan twee. Bekijk de handleiding om ze op de juiste plaats te installeren.
  • Draai niet op uw computer als uw DDR SDRAM is niet helemaal in het geheugenslot. Dit zal de poort beschadigen en het geheugen.