Hoe te kopiëren en plakken met een muis

Wanneer u met de rechtermuisknop op het gebruik van de muis in Microsoft Windows, verschijnt er een drop-down menu met een lijst van opties die u kunt gebruiken om items aan te passen, wijzigingen aan te brengen of nieuwe objecten te maken, zoals mappen. De rechter muisknop drop-down menu maakt het aanbrengen van opties en navigeren op je computer efficiënter. Windows biedt een aantal andere manieren waarop kan kopiëren en plakken van bestanden, mappen of tekst. Maar als je niet wilt lastig vallen met sneltoetsen of de menubalk, kunt u kopiëren en plakken met een muis.

instructies

1 Navigeer naar het bestand, map of de tekst die u wilt kopiëren.

2 Klik op het bestand of de map een keer te zorgen dat de computer herkent het item. Als u tekst wilt selecteren, dubbelklikt u op en sleep de cursor van de muis om alle tekst die u wilt kopiëren te selecteren.

3 Met de rechtermuisknop op het bestand, map of tekst selectie. Een drop-down menu zal verschijnen. Selecteer "Kopiëren" uit de lijst van drop-down menu commando's.

4 Klik met de rechtermuisknop en kies 'Plakken' uit de lijst met drop-down-commando's om de selectie te plakken. Het item zal plakken waar uw muiscursor ligt.