Hoe te verwijderen Windows Installer-bestanden om ruimte te besparen

Hoe te verwijderen Windows Installer-bestanden om ruimte te besparen


Als u een Windows Installer-pakket om te helpen met het installeren van programma's op uw Windows-computer hebt gedownload, kunt u de Installer-bestanden te verwijderen zodra de applicaties worden geïnstalleerd om de ruimte op de harde schijf van uw computer op te slaan. Het verlaten van de bestanden op uw systeem in dezelfde map waarin ze zich in tijdens de installatie is de veiligste manier van handelen in het geval u ervoor kiest om te verwijderen of een upgrade van alle programma's die zijn geïnstalleerd met behulp van de Windows Installer. Maar het is mogelijk om de bestanden te verwijderen als je echt wilt om zich te ontdoen van hen te krijgen.

instructies

1 Burn back-ups van de Windows Installer-pakket bestanden op een CD-R met behulp van een CD-Brandende software die je op je computer. Terwijl Windows Installer-pakket bestanden zijn te downloaden op de website van Microsoft, zijn oude Installer-pakketten regelmatig vervangen door bijgewerkte pakketten, wat betekent dat de exacte Installer-pakket heb je nu niet beschikbaar zijn als u het weer nodig.

2 ". Deze computer" Ga naar het menu "Start" en klik op "Computer" of Blader naar de map op de "C:" drive dat de Windows Installer-bestanden, in het algemeen de "Program Files" map bevat.

3 Verwijder een map in de "Program Files" directory die zegt: "Windows Installer" van de map naar de "Prullenbak" te slepen op het bureaublad van de computer. Als er geen map "Windows Installer" in de map "Program Files", controleer dan onder de map "Windows". Verwijder alle bestanden met een ".msi" uitbreiding van de map.

4 Download en een register schoonmaken software te installeren op uw computer. Registry cleaners kunnen worden gedownload op de software review site, CNET. Het grootste deel van de registry cleaners op de site bieden gratis trial downloads. Om de stofzuiger te installeren, ga naar de map 'Downloads' en dubbelklik op het pictogram van de toepassing. Installatie schermen loopt u door het installatieproces.

5 Open het menu "Start" opnieuw en klik op "Alle programma's." Zoek de map voor de registry cleaner die u hebt gedownload in de lijst met programma's, op de map om de inhoud te laten zien en klik op de naam van de toepassing.

6 Voer de registry cleaner op uw computer. Bijna alle-register schoonmaken programma's bevatten een hoofd-knop op het eerste scherm van het programma dat moet gewoon worden geklikt om het reinigingsproces te starten. De registry cleaner reinigt het register van uw systeem, het vinden en verwijderen van dode bestanden achtergelaten door programma verhuizingen, met inbegrip van Windows Installer-bestanden.