Hoe kan ik toevoegen mijn website te prikkelen?

Hoe kan ik toevoegen mijn website te prikkelen?


Excite is een populaire zoekmachine op het internet. Het maakt gebruik van een meta-zoekmachine, die een lijst met resultaten compileert uit verschillende zoekmachines en specifieke criteria van de gebruikers om de beste resultaten te bepalen te geven aan haar gebruikers.

instructies

1 Gebruik zoekmachine optimalisatie om kansen in de zoekmachines wordt vermeld op de website te verbeteren. Dit geeft websites een hogere ranking en een betere kans om te worden genoteerd op zoekmachines, waaronder Excite. Sommige optimalisatie tools omvatten unieke pagina titels, beschrijvende meta-tags, goed gestructureerde URL's, eenvoudige navigatie, inhoud van hoge kwaliteit, een goede anchor tekst, het juiste gebruik van header tags, het optimaliseren van afbeeldingen, effectief gebruik van robots txt en goede promotie. Gebruik ook Web analytics services, zoals Google Analytics, en de website optimizers, zoals Google Website Optimizer, om te laten zien hoe je een website te verbeteren, zodat het kan worden weergegeven beter op zoekmachines.

2 Voeg de URL van de website bij de zoekmachines van waaruit Excite compileert de resultaten. Ga naar elke zoekmachine website en de URL in te dienen. Excite niet publiceren van de lijst van de zoekmachines, maar gebruik maken van grotere zoekmachines zoals Google, Yahoo Search !, DMOZ (Open Directory Project) Teoma, Bing, Overture en Metasearch.

3 Wacht tot de Excite webcrawler op de website te vinden op de zoekmachines waaraan het werd toegevoegd. Excite heeft geen controle over hoe de zoekmachines te geven websites.