Hoe maak je een website Dance Maak

Hoe maak je een website Dance Maak


De kunst van Dans kan worden gedefinieerd samen een breed spectrum van de verkooppunten, variërend van gevestigde en gedisciplineerde techniek om vrijgevochten zelfexpressie. Een website gewijd aan alle dingen dans is een ideale locatie voor middelen en informatie voor dansers op elk niveau: van beginner tot de professional. Uw website kan ook worden gebruikt om verbinding te maken met andere dansers en verken netwerken binnen de gemeenschap. Het volgende is een stap-voor-stap handleiding voor het maken van een dance website.

instructies

Hoe maak je een website Dance

1 Bepaal uw Focus. Met zo'n breed scala aan stijlen en interpretaties van de dans, kan uw site zeer breed geworden. Kiezen wat je wilt zeggen over dans zal uw taak gemakkelijker te maken. Of je nu een stijl van de dans selecteren, zoals ballet of jazz of een aspect van de dans, zoals de geschiedenis of bekende artiesten, zorg ervoor dat je begint met een goed doordacht plan voor welke richting u gaat in.

2 Informatie verzamelen. Zodra u het doel van uw site hebt vastgesteld, moet je je onderzoek te beginnen. U kunt een bezoek aan de lokale dansstudio's te instructeurs te interviewen of foto's van in-sessie klassen. U kunt lezen op al het laatste nieuws in de dans tijdschriften en komen met uw eigen artikelen te publiceren. Wat u ook kiest te nemen moeten worden verzameld in categorieën van tekst, afbeeldingen, foto's en extra's voor opname in uw site.

3 Maak uw startpagina. Uw startpagina is het belangrijkste knooppunt van uw website. Het is het scherm dat verschijnt wanneer gebruikers op uw URL (Uniform Resource Locator). Dit scherm zou de titel van uw pagina's en beelden van de dansers of-dance gerelateerde objecten bevatten. Houd uw kleurenschema op doel met uw thema. Bijvoorbeeld, een ballet site up worden gemaakt van gedempte pastels, terwijl een kraan website zouden kunnen profiteren van basis wit en zwart. Een website over salsa dansen of de meringue zou goed af te komen met gewaagde rood.

4 Maak je Menu. Elke website die bestaat uit meer dan alleen een home pagina bevat meestal een menu van een soort. Het menu is een index die gebruikers in staat om de rest van uw site leidt. Uw menu kan pagina's met betrekking tot het volgende omvatten:
• Het laatste nieuws in de wereld van de dans
• Schijnwerper op een lokale of beroemde danseres
• Area dansstudio's
• Area dance Outfitters
• Dance foto's die u hebt genomen
• Het Forum voor dansers
• enquêtes of quizzen voor dansers
• merchandise Dance u wilt verkopen

5 Voeg uw afbeeldingen. Websites die bestaat uit alleen tekst kunnen worden weergegeven glansloos. Gebruik je dans thema in de opname van uw afbeeldingen. Bijvoorbeeld, kan uw menuknoppen te weinig ballet slippers. Uw schuifbalk zou kunnen zien als een ballet barre. Zelfs je frameranden kan verschijnen als ballet linten. Zelfs als de kunst is niet uw sterkste kant, het internet staat vol met gratis graphics voor het downloaden, op voorwaarde dat u akkoord gaat met een link om hun inspanningen te dichten.

6 Publishing en onderhoud. Zodra u uw basis website hebt gemaakt en je hebt het op één van de vele gastheer providers op het internet gepubliceerd, kunt u verkeer naar uw site aan te moedigen door het plaatsen van uw link op gebiedsniveau dansstudio's. Zorg ervoor dat u up to date te blijven van de nieuwste dance-gerelateerd nieuws om uw website fris en accuraat te houden. Verander uw artikelen en foto's ten minste eenmaal per maand om ervoor te zorgen dat u het geven van uw lezers de meest relevante bronnen dansen.

Hints

  • Persoonlijk probeer elke dans slijtage of apparatuur die u adverteren om ervoor te zorgen dat u het geven van uw kijkers de beste information.Offer een manier om u te contacteren via e-mail of message board, zodat de kijkers vragen kunnen stellen of comments.Many hosting bedrijven bieden de optie naar uw site te publiceren voor gratis, op voorwaarde dat je het niet erg advertenties van derden, die niets met dansen, bespat over uw pagina's.
  • Zorg ervoor dat al uw tekst is bewerkt voor grammatica, content en validity.Extras zoals videoclips, moet audioclips of toepassingen worden geëvalueerd om ervoor te zorgen dat ze zijn klein genoeg om in omvang te worden ondersteund door de host server en gemakkelijk toegankelijk voor alle types van computers.Be zeker om schriftelijke toestemming om foto's van dansers u mee voor het publiceren op uw site te verwerven.