Hoe maak je een YouTube-bestand te downloaden naar een Mac

YouTube is een populaire video-sharing en het kijken website. De video's speelden op sites als YouTube zijn wat Seth Rosenblatt van CNet.com verwijst als "embedded video's," dat wil zeggen, ze zijn video's die zijn ingebed in een website, die u bekijken wanneer je on-line. Maar het is mogelijk om deze video's te downloaden, en dan spelen ze offline, of zelfs om te zetten in verschillende formaten. Op een Macintosh-computer, is het gemakkelijk om deze video's te downloaden en zet ze met goedkope software.

instructies

1 Open uw Safari-webbrowser op youtube.com (zie bronnen). Kies een video die u interesseert, en spelen. Het laden van de pagina van de video's en de video afspelen maakt Safari downloaden van de HTML voor de pagina, evenals alle zekerheden bestanden, zoals de embedded video.

2 Open Safari "Activiteit Window" door te kiezen voor "Activity" in het menu "Window". De Activity Window bevat rubrieken voor elke geopende pagina, en toont de voortgang van het downloaden van het onderpand bestanden elke pagina's, zoals grafische bestanden, en embedded video.

3 Vind de titel van de YouTube-pagina in het venster Activiteiten en zoek de vermelding onder voor de embedded video bestand. Het bestand zal gewoonlijk meer dan 0,5 megabytes in omvang. Wacht tot het hele bestand te laden.

4 Dubbelklik op de vermelding voor de embedded video. Het zal downloaden naar uw bureaublad. Besteed aandacht aan het venster 'Downloads', die zal openen, en de voortgang van het bestand op te slaan. Als het bestand eindigt niet met de ".flv" extensie, moet u toevoegen of wijzigen extensie van het bestand op ".flv" in de Finder. Uw bestand wordt gedownload.

Hints

  • Om een ​​gedownloade .flv of "flash video" bestand af te spelen, zal je een mediaspeler die het FLV-formaat ondersteunt. Real Networks RealPlayer toegevoegd .flv ondersteuning vanaf versie 11. U kunt ook bestanden converteren FLV in zowel Mp4 videobestanden en .mp3 audiobestanden. Wondershare AllMyTube voor Mac is een low-cost programma dat uitblinkt in het omzetten van FLV naar verschillende formaten (zie bronnen).