Hoe de modem vervangen voor een Toshiba Tecra A3 Laptop

Een slechte modem in uw laptop kan absoluut verlamde uw productiviteit. Zonder de mogelijkheid om verbinding met het internet of een netwerk, uw laptop is in wezen een dure schrijfmachine. De modem in een Toshiba Tecra A3 laptop is een van de eenvoudigste componenten in uw laptop te vervangen. Toshiba heeft de Tecra A3 gebouwd op een zodanige wijze dat de modem toegankelijk zonder het hoofdlichaam van de laptop open. Al duurt het is een kruiskopschroevendraaier om weer op het internet in een mum van tijd.

instructies

1 Haal de stekker uit je Tecra A3. Leg de laptop naar beneden op een bureau of tafel.

2 Verwijder de batterij uit uw Tecra A3. Schuif de vergrendelingsschakelaar in de ontgrendelde stand en trek de batterij uit de laptop basis.

3 Bevestig een elektrostatische ontlading bandje om je pols en en sluit het andere uiteinde aan een metalen voorwerp. Hiermee wordt voorkomen dat statische elektriciteit van beschadiging van de kwetsbare interne onderdelen van de Tecra A3.

4 Verwijder de modem deksel. De modem dekking op een Tecra A3 bevindt zich onderaan -eft kant op de laptop basis. Gebruik je hoofd Phillips schroevendraaier om de enkele schroef die de modem op zijn plaats te verwijderen en til het deksel van de laptop basis.

5 Verwijder de twee schroeven die de modemkaart op het moederbord. Schuif de modemkaart kaart en weg van de laptop om het te verwijderen.

6 Plaats de nieuwe modem en schuif deze naar binnen totdat deze stevig vastklikt. Vervang de modem en de batterij en start-up van uw laptop.

Hints

  • Draag altijd een elektrostatische ontlading riem bij het werken op elke computer componenten. Statische elektriciteit kan ernstig onderdelen van uw computer beschadigen.