How to: Horde Webmail

Horde Webmail is een e-mail client waarmee u met uw e-mail te bekijken op uw computer. Het is ontworpen voor het Linux besturingssysteem. Horde Webmail zal verbinden met een web-based e-mail adres zoals Yahoo! Mail of Gmail en downloaden van al uw berichten naar uw computer. Zo kunt u deze inhoud, zelfs als je offline bent bekijken. Om dit te laten werken, dan moet u de input van uw e-accountgegevens in de belangrijkste Horde Webmail programmavenster.

instructies

1 Open de Horde Webmail software met behulp van het pictogram in het menu "Programma's" op uw Linux-desktop.

2 Klik op de knop 'Options' aan de bovenkant van het programmavenster Horde Webmail. Vanuit het menu "Options", selecteer "Mail." Vanuit dit menu, selecteert u "Server en Folder Information."

3 Typ het server adres voor uw webmail in het venster "Server". Als u in te loggen op uw e-mailadres met een gebruikersnaam en wachtwoord, deze informatie in het scherm ook. Klik op 'Opties voor opslaan. "

4 Klik op "Inbox" aan de bovenkant van de Horde Webmail. Het programma zal nu uw e-mailaccount op nieuwe berichten en deze downloaden naar uw computer.