Problemen met Veoh Player

Problemen met Veoh Player


Veoh Networks biedt een speler om toegang te krijgen tot de website, die verschillende Internet video-sites verenigt. Veoh biedt toegang tot ESPN en Youtube, evenals mensen te laten maken en delen hun eigen video's. Veoh gebruikers kunnen problemen, die een paar tweaks nodig hebben om op te lossen te ervaren.

Identificatie

Typische problemen de Veoh speler zijn de software ofwel niet geladen audio- of video gewoon, of mediabestand helemaal spelen, volgens de makers van Veoh. De meeste van deze problemen op te frustrerend en ernstig, omdat ze voorkomen dat de gebruiker van het genieten ten volle de mogelijkheden van de Veoh speler.

overwegingen

Voordat u op zoek naar nog meer technische ondersteuning, moeten de gebruikers ervoor zorgen dat ze voldoen aan de minimale specificaties van de computer door Veoh Networks voorgesteld. Veoh speler moet draaien op een versie van Windows-besturingssysteem XP Service Pack 2 of hoger, het equivalent van een Pentium 4-processor draait op 2,33 GHz, 512 MB RAM, FireFox 2.0 of Internet Explorer 6.0 of 7.0 en 100 MB schijfruimte . Bovendien, Veoh speler vereist een internetverbinding in staat is ten minste 1 megabit per seconde.

Oorzaken

Problemen die de gemiddelde computergebruiker met de Veoh speler omvatten gebruikersfouten. Zo kunnen gebruikers een waarschuwing dat ze geen Flash geïnstalleerd (wanneer zij) ervaren, omdat ze een verouderde versie te gebruiken. Ook bepaalde mediabestanden vereisen een specifieke codec - een stukje software dat bestanden comprimeert. Een gebrek aan bronnen uit Veoh of derden voor een bestand kan langzame downloads veroorzaken.

Tips

Veoh Networks raadt gebruikers downloaden en installeren van Flash-versie 9.0.115 en geef het op zijn minst een medium security clearance in IE onder het tabblad "Internet Options". Voor langzame downloads, gebruikers moeten sluiten of te schorsen andere programma's die een internetverbinding te gebruiken, zoals online games. Veoh suggereert ook het downloaden van een alles-in-één codec-pakket van SourceForge, in plaats van het downloaden van codecs individueel. Voor de eigenaars van mobiele apparaten, de Veoh homepage detecteert automatisch de noodzaak voor de mobiele versie.

Waarschuwing

Soms Veoh Networks nemen van video's gehost door particulieren. Dit gebeurt meestal wanneer ze schenden het auteursrecht, in het bijzonder de Digital Millennium Copyright Act van 2000. Met behulp van een handelsmerk of auteursrechtelijk beschermd materiaal waarop een partij niet de eigenaar van de rechten zou kunnen leiden tot Veoh verbod op het houden en eventueel het nastreven van juridische stappen tegen de dader.