Gratis Math Games voor oudere tieners

Gratis Math Games voor oudere tieners


Het internet biedt gratis tools waarmee u alles, inclusief wiskunde te leren. Tieners die willen hun wiskundige vaardigheden te oefenen, terwijl het hebben van een beetje plezier het spelen van games, kan dit doen met een scala aan gratis wiskundige spelletjes. Sommige dekken basisvergelijkingen maar vereisen snel denken vaardigheden terwijl andere meer gecompliceerde wiskunde onderwerpen, zoals algebra, lineaire functies, wortels en getallen.

Waldo Maths

De Waldo Maths site heeft een reeks van wiskundige spelletjes gericht op studenten in de leeftijd 16 tot 19 categorieën omvatten kern wiskunde, kansrekening en statistiek, besluit wiskunde, zoals eenvoudige netwerk grafieken en twee variabelen lineaire programmering, en verder wiskunde, met inbegrip van complexe getallen, complexe wortels, hyperbolische functies en polaire coördinaten. Elk spel bestaat uit wiskundige problemen die komen met een reeks instructies ontworpen om spelers te helpen begrijpen elke categorie wiskunde.

IXL

De IXL site biedt wiskundige spelletjes en oefeningen voor kleuters tot en met achtste klassers. Rang 8 spellen bevatten getaltheorie, de stelling van Pythagoras, integers, coördineren grafieken, meetkunde, lineaire functies, en tabellen en grafieken. Iedere keer dat een speler begint een spel, de site registreert de tijd van de speler, aantal problemen geprobeerd en de score van de 100. Spelers kunnen een account aanmaken om te proberen hun hoogste score te verslaan.

Wired Math

Wired Math biedt wiskundige spelletjes en oefeningen voor leerlingen uit groep 7 tot en met 9. Math categorieën omvatten algebra en veeltermen, exponenten, wortels, geometrie en grafieken. Spelers kunnen deze vaardigheden te oefenen door het spelen van een variant van Jeopardy, puzzelspellen, tic-tac-teen en Planet Blast, een spel waarin spelers moeten vergelijkingen op te lossen in een laser stralen spel.

Math Games Online

Math Games Online biedt een reeks eenvoudige flash games die snel denken vaardigheden. Bijvoorbeeld, "Math Mountain" daagt spelers om omhoog te klimmen een berg door het beantwoorden van eenvoudige wiskunde vragen. Spelers kunnen concurreren tegen de computer of een andere speler. Wie geeft antwoord op de vragen van de snelste wint. Met "Math Man ', een variant van" Pac Man ", de spelers moeten verhuizen Math Man om de geesten te eten om een ​​wiskundige vergelijking op te lossen. De games bestrijken elementaire wiskundige vaardigheden, zoals optellen, aftrekken en vermenigvuldigen, maar oudere leerlingen zal nog steeds vindt ze uitdagend. In het spel "Quick Bereken," spelers eerst beginnen met het beantwoorden van eenvoudige vragen, zoals de 5-3, maar later moet berekenen 267 + 670. Spelers race tegen de klok, het draaien van hun geest in menselijke rekenmachines.