Hoe maak je een HP Pavilion dv9000 Open

Hoe maak je een HP Pavilion dv9000 Open


De HP Pavilion dv9000 is een krachtige computer met een groot aantal functies, zoals ruimte voor een extra harde schijf en het geheugen uitbreidbaar tot 2 gigabyte. Als u toe te voegen of het vervangen van belangrijke onderdelen, zoals het toetsenbord of de harde schijf op de HP Pavilion dv9000, moet u de computer te openen om toegang te krijgen tot de componenten. Gebruik een paar schroevendraaiers om de HP Pavilion dv9000 laptop open in ongeveer 15 minuten.

instructies

1 Draai de laptop zodat de laptop georiƫnteerd bottom met de voorkant van de laptop naar u. Vind de batterij die de lange paneel naast de achterkant van de computer die een glijdende ontgrendeling naast het paneel. Duw de glijdende vergrendeling in de richting van de CD / DVD-speler vrij te geven en verwijder de batterij. Verwijder de schroeven waarmee de andere drie panelen die op de onderkant van de laptop en verwijder de panelen vast te zetten.

2 Verwijder de harde schijf door het opheffen van het meest rechtse gedeelte van het station en de beugel en schuif het naar rechts. De harde schijf bevindt zich in de rechter benedenhoek van de onderkant van de laptop.

3 Verwijder de enkele schroef naar het midden van de onderkant van de laptop naast de licentie labels. Pak de cd / dvd-station en trek langzaam de drive naar links om deze uit de behuizing te verwijderen. Draai en verwijder de zes schroeven in het batterijcompartiment. Verwijder de schroef in het midden van de onderkant van de laptop.

4 Draai de laptop en open de laptop display. Gebruik een kleine platte schroevendraaier en wig de schroevendraaier onder de rand van de ring gelegen tussen het toetsenbord en het scherm, wrikken voorzichtig de ring off van de laptop op de rechterkant van de ring. Gebruik de platte schroevendraaier aan de linkerkant en het midden van de ring los en vervolgens tip bezel tegen de laptop scherm los te wrikken (niet de ring te verwijderen).

5 Verwijder de drie schroeven waarmee het toetsenbord. De eerste schroef kan direct boven de toets "ESC" op het toetsenbord te vinden. De tweede schroef kan boven en tussen de "F4" en "F5" toetsen op het toetsenbord en de derde schroef kan worden gevonden boven de toets "F12" te vinden.

6 Til de rand van het toetsenbord die het dichtst bij het scherm en volg de kabel van het toetsenbord naar de plaats waar het aansluit op het moederbord. Uw duim op een uiteinde van de kabel beugel die op het moederbord en de wijsvinger op het andere uiteinde van de beugel en trek de donkere plastic gedeelte van de beugel in de richting van de kabel om de kabel los. Schuif de kabel uit de connector en verwijder het toetsenbord. De laptop is nu open met toegang tot de belangrijkste componenten.