Defrag Commando

Defrag Commando


Het commando Microsoft Defrag is een handig hulpmiddel voor het behoud van de stabiliteit en snelheid systeem. Bij regelmatig gebruik, kan deze tool te voorkomen dat systemen van bogging na verloop van tijd. Defrag doet dit door het sorteren en het organiseren van de informatie die is opgeslagen op de harde schijf. Defragmenteren van een harde schijf bevrijdt vaak tot verspilde schijfruimte en optimaliseert de aandrijving te verhogen lezen en schrijven prestaties. Commando's voor de Defrag programma zijn verkrijgbaar bij zowel de command line en het menu Defrag in Windows XP en Vista.

Volume

De opdracht volume wordt gebruikt in de command line aan te wijzen die schijf defragmenteren. Deze opdracht kan verwijzen naar een volledige harde schijf of een partitie van een harde schijf. Een partitie is een methode voor het verdelen van bestanden op een harde schijf in aparte ruimtes om ze gemakkelijker te organiseren te maken. Om de schijf te wijzen of partitie te defragmenteren, typt u de stationsletter gevolgd door een dubbele punt na de defrag opdracht bij de opdrachtprompt.

Analyseren

De opdracht analyseren wordt gebruikt om het niveau van fragmentatie op een schijf te bepalen. Fragmentatie treedt op wanneer delen van afzonderlijke bestanden worden opgeslagen op verschillende locaties op een harde schijf. Analyseer bepaalt hoeveel bestanden zijn versnipperd en schat de effectiviteit van het uitvoeren van de defrag programma. In de opdrachtregel, wordt de opdracht te analyseren die worden gebruikt door het toevoegen van "-a" (zonder aanhalingstekens) na de parameter volume.

gedwongen Fragmentatie

De kracht commando zorgt ervoor dat de defrag programma te draaien op een bepaald station, ongeacht de mate van fragmentatie. Deze parameter is alleen beschikbaar in de command line en wordt meestal gebruikt om schijven te defragmenteren met een lage mate van fragmentatie. Gedwongen defragmentatie wordt mogelijk gemaakt door het toevoegen van "-f" (zonder aanhalingstekens) na de parameter volume.

breedsprakig

De uitgebreide commando zorgt ervoor dat de defrag programma om extra informatie die doorgaans verborgen te geven. Dit commando toont een verscheidenheid aan statistieken over de aangewezen aandrijving, met inbegrip van het aantal en de soorten bestanden die worden gefragmenteerd, hun grootte, en het percentage van het station bezet door elk type bestand.

Hulp

De opdracht hulp wordt gebruikt om een ‚Äč‚Äčlijst van de voor de Defrag nutsbedrijf opties te verkrijgen. Het toevoegen van "-?" (Zonder aanhalingstekens) na de Defrag commando zorgt ervoor dat het een overzicht van alle beschikbare voor het Defrag programma opdrachten weer te geven. Defrag hulp is ook beschikbaar voor de reguliere versie van Windows defrag door te klikken op de "Help" knop onder het menu Beeld van het defragmentatie programma.