How to Get Opgesloten in de gevangenis op "RuneScape"

Als je jezelf te verklaren als een outlaw in de online role-playing game "RuneScape", zou u kunnen vinden opgesloten in de gevangenis van Port Sarim. Verschillende monsters wonen in de Port Sarim gevangenis, met inbegrip van een Black Knight, een dief en een piraat, en elk heeft de wetten van Gielinor gebroken. In tegenstelling tot je celgenoten, kunt u de Port Sarim gevangenis te ontsnappen met behulp van uw Thieving vaardigheden. Indien je jezelf een outlaw en hunkeren naar een gratis teleport naar Port Sarim, negeren de verzoeken van Shantay.

instructies

1 Reizen naar Al Kharid en loop het zuiden naar de Shantay Pass.

2 Klik met de rechtermuisknop Shantay en klik op "Talk."

3 Klik op "What is this place" en klik op "Ik ben zeker een outlaw, voor te bereiden om te sterven!" Shantay's bewakers gooi je in de Shantay Pass gevangenis en Shantay eist dat u een boete van vijf munten te betalen.

4 Klik op "Deporteer me naar Port Sarim!" Shantay teleporteert je in een afgesloten cel in de gevangenis van Port Sarim.

Hints

  • Om de cel te ontsnappen, met de rechtermuisknop op de cel deur en klik op 'Pick slot. " Je personage kiest de cel slot en loopt naar buiten de cel.