Hoe maak je een cursor met CSS makenCascading Style Sheets kunt u de stijl van uw webpagina te definiëren door middel van verschillende selectors en attributen. Met behulp van CSS, kunt u het lettertype wijzigen, randen toevoegen en maak een basis lay-out voor uw webpagina. Aanpassingen met CSS niet alleen van toepassing op lettertypen, lay-outs en achtergrondkleuren, maar strekt zich ook uit om het uiterlijk van muisaanwijzers en cursors op uw pagina. Door het toewijzen van een bepaalde cursor voor bepaalde gebieden op uw pagina via CSS, kunt u het uiterlijk van uw pagina te personaliseren en maak unieke visuele aanwijzingen voor site-navigatie.

instructies

1 Open een webpagina in een HTML-editor.

2 Voeg de volgende HTML in de <head> sectie:

<Style type = "text / css">

.help {cursor: hulp; }

</ Style>

De bovenstaande CSS toont een vraagteken in plaats van de standaard cursor voor de muisaanwijzer.

3 Breng de cursor binnen uw webpagina door het definiëren van gebieden met de "help" class in uw HTML-code:

<Span class = "help">

Hoe werd dit gedaan?

</ Span>

4 Sla uw pagina.

Hints

  • Afgezien van "hulp" andere ingebouwde cursors zijn beschikbaar op uw browser, zoals "text", "move", "crosshair" en "te wachten."
  • Als u uw eigen CUR-bestand hebt, kunt u deze gebruiken door toepassing van de volgende CSS-code: ".help. {Cursor: URL (myicon.cur);}" Vervang gewoon "myicon.cur" met uw eigen CUR-bestand en zorg ervoor dat het bestand zich in dezelfde map als uw webpagina.