Hoe naar Boot Linux van een externe harde schijf

Linux distributies hebben over het algemeen een hulpprogramma waarmee u een opstartschijf op een USB-drive, zoals een USB externe harde schijf te maken, zodat u kunt direct starten vanaf de schijf in plaats van de harde schijf van het besturingssysteem is geïnstalleerd. Een externe Linux opstartschijf kunt u zelfstandig op te starten van het geïnstalleerde besturingssysteem, zodat je de laatste updates van het besturingssysteem kunnen testen of het oplossen van een probleem op uw hoofdaandrijving.

instructies

1 Download de specifieke Linux-distributie installatiebestand dat u wilt gebruiken als opstartschijf. Linux distributies zijn over het algemeen beschikbaar zijn op de verdeling van de belangrijkste webpagina.

2 Klik op de "Systeem" menu-optie in uw bar. Klik op "Administration." Selecteer "Startup Disk Schepper." Als u nog niet bent aangemeld bij uw beheerdersaccount, kan Linux u vragen om uw wachtwoord in te voeren.

3 Sluit de externe harde schijf op uw computer. Klik op "Andere" en selecteer de Linux-distributie-bestand dat u hebt gedownload. Klik op "Open" om het voor het hulpprogramma selecteren.

4 Klik op "Maak Opstartschijf." Start de computer zodra het proces is voltooid.

5 Klik op 'Probeer Ubuntu "op de installatie-optie menu dat verschijnt wanneer de computer wordt opgestart vanaf de externe harde schijf. Mogelijk moet u uw computer opstarten om ervoor te starten vanaf de externe harde schijf voor de interne harde schijf te veranderen. Deze instelling is opgenomen in Basic Input Output System van uw computer, of het BIOS, die u kunt openen tijdens het opstarten proces.