Hoe gebruik Excel om uitgestelde omzet berekenen

Als u in het bedrijfsleven, de kans groot dat je inkomsten hebt ontvangen van een klant, maar nog niet voorzien van een service. Het geld voor de diensten of items die u hebt ontvangen, maar nog niet uitgebracht op is uitgestelde omzet. Uitgestelde inkomsten kan een factor zijn als je een bedrijf dat prepaid plannen van welke aard dan ook, met inbegrip van jaarcontracten, kortingen voor pay-in-voorschot of een andere dienst waar u zijn betaald, maar nog niet een dienst of product geleverd heeft. Microsoft Excel kan de uitgestelde inkomsten berekenen voor uw bedrijf.

instructies

1 Open een leeg werkblad in Microsoft Excel, Klik op de "Office" knop en klik vervolgens op "Nieuw." Klik op "lege werkmap" en klik op "Create."

2 Klik op cel "A1" en typ "Earnings."

3 Klik op cel "B1" en typ "Prepaid."

4 Klik op cel "C1" en typ "Percentage van het contract over."

5 Klik op cel "D1" en typ "Uitgestelde inkomsten."

6 Klik op cel "A2" en typ de naam van uw eerste klant of bron van inkomsten.

7 Klik op cel "B2" en typ het bedrag dat de klant heeft u betaald voor het werk. Bijvoorbeeld, type "$ 2.400."

8 Klik op cel "C2" en typ vervolgens het percentage van het contract dat is overgebleven. Bijvoorbeeld, als u hebben gecontracteerd met een klant om zijn gebouw voor 12 maanden schoon te maken en er zijn 11 resterende maanden, het percentage is 11/12 of 0,92.

9 Klik op cel "D2" en typ "= b2 * c2." Druk op de toets "Enter" om de uitgestelde inkomsten voor het item te berekenen.

Hints

  • Als u meerdere klanten en meerdere rijen van de informatie, hoeft u niet om de formule opnieuw te typen elke keer. Pak de vulgreep, die eruit ziet als een klein zwart vierkant, aan de rechterbenedenhoek van de cel D2. Sleep de vulgreep door de kolom om zoveel mogelijk rijen te vullen als u wilt. Excel zal automatisch de uitgestelde inkomsten voor elke rij te berekenen.