Hoe kan ik een LTP-600 BIOS wijzigen

Wanneer uw computer opstart, het BIOS (Basic Input / Output System) vertelt al uw hardware precies wat te doen. Dit geldt ook voor het vertellen componenten in welke volgorde ze moeten opstarten en wat te doen zodra ze zijn verloofd. Wilt u de BIOS van uw LTP-600 computer te bewerken, kunt u dit doen vanuit het BIOS setup-programma. Met dit programma kunt u handmatig alle functies van uw BIOS wijzigen op basis van uw persoonlijke voorkeuren.

instructies

1 Druk op de "Power" in te schakelen op uw LTP-600.

2 Tik tweemaal op het scherm met de meegeleverde stylus (de pen-vormig object dat wordt gebruikt om te navigeren door het scherm van het toestel), wanneer het logo "Fujitsu" verschijnt. Dit zal uw LTP-600 op te starten in de BIOS, in tegenstelling tot het besturingssysteem.

3 Maak een BIOS menu selectie door deze te markeren met de pijltjestoetsen op de front-rechterkant van de LTP-600. Eenmaal geselecteerd, drukt u op "Enter" van het toestel (de toets heeft niet het woord "Enter" op geschreven, in plaats daarvan, het heeft de "Enter" pijlsymbool). Dit zal een lijst van opties die u kunt toewijzen aan dat bepaalde menu-optie te brengen. Om een ‚Äč‚Äčoptie te selecteren, markeer het dan met de pijltjestoetsen en selecteer deze met "Enter". Dit is hoe je een vermelding instellingen in uw BIOS aan te passen.

4 Selecteer "Save and Exit" als u klaar bent met het aanpassen van uw LTP-600 BIOS. Dit zal het apparaat, dat uw BIOS wijzigingen in werking zal zetten tijdens het laden van het toestel besturingssysteem als normaal opnieuw op te starten.