Hoe maak je een professionele website Cite

Hoe maak je een professionele website Cite


Websites hebben standaard bronnen van onderzoeksmateriaal en informatie geworden. Bij gebruik van online bronnen voor een artikel of rapport, is het belangrijk dat de website goed noemen. The Modern Language Association (MLA) formaat is de stijl het meest gebruikt in het schrijven en niet-wetenschappelijke onderzoek. De volgende stappen zullen u helpen om een ​​website onder MLA richtlijnen noemen.

instructies

1 Schrijf de achternaam van de auteur, gevolgd door de voornaam en een periode. Als er geen auteur bijgeschreven, is het acceptabel om deze informatie leeg laten. Bijvoorbeeld, als je om dit artikel te citeren, de auteur aanhaling dient zo te lezen:

Cartwright, Marie.

Gebruik deze informatie tussen aanhalingstekens niet te zetten.

2 Voeg na de auteur de naam van de titel van het artikel tussen aanhalingstekens. Bijvoorbeeld:

"Hoe maak je een professionele website Cite."

Als het artikel of de bron van een titel heeft, kunt u in plaats daarvan verwijzen als Online Posting, zonder aanhalingstekens.

3 Maak een tweede lijn. Schrijf de naam van de website waarop de bron wordt gepubliceerd. Deze informatie moet worden gepresenteerd in cursief.

4 Lijst van de datum waarop het artikel werd gepubliceerd (indien beschikbaar), gevolgd door de datum waarop u deze toegankelijk is.

Indien bijvoorbeeld een voorwerp op 22 juli 2010 is geschreven, en het werd gebruikt als bronmateriaal op 15 oktober 2011, zou de bron te vermelden gelezen:

23 juli 2010. Web. 15 oktober 2011.

5 Kopieer en plak de URL van het bronmateriaal op de derde regel. Het moet als volgt worden weergegeven:

<Http://www.example.com/citation.html>

Als u het creëren van dit citaat op een website, is het het beste om deze URL een live band te maken. U kunt dit doen door het veranderen van de volgende HTML-broncode:

<a href="http://www.example.com/citation.html&lt;/a" rel="nofollow" target="_blank"> http://www.example.com/citation.html>http:/ /www.example.com/citation.html&lt;/a>

6 Uw ingevulde citaat ziet er nu als volgt uit:

Cartwright, Marie. "Hoe maak je een professionele website Cite."

eHow (cursief). 22 juli 2010. Web. 15 oktober 2011.

<Http://www.example.com/citation.html>