Hoe te verwijderen van een Compaq Presario C500 moederbord

Hoe te verwijderen van een Compaq Presario C500 moederbord


Het moederbord is de centrale printplaat op uw computer waar alle apparaten zijn aangesloten. Er zijn vele goede redenen om het moederbord van uw Compaq C500 verwijderen. U kan nodig zijn om het moederbord te vervangen als uw C500 grote vocht schade heeft geleden. Mogelijk moet u het moederbord te upgraden in je C500 om een ​​moederbord meer compatibel met snellere en meer de huidige hardware en software. In beide gevallen, de toegang tot het moederbord vereist de volledige demontage van uw Compaq C500 laptop.

instructies

1 Schakel de C500, en koppel vervolgens de stekker uit het stopcontact. Koppel alle USB, Firewire of andere kabels of apparaten. Sluit het beeldscherm deksel, en plaats vervolgens de laptop naar beneden.

2 Druk op de vergrendeling van op de batterij. Til de batterij uit het compartiment en zet het opzij.

3 Plaats de C500 face-up, en open vervolgens het deksel. Gebruik een kleine, platte schroevendraaier te wrikken het toetsenbord bezel van de rechterzijde. Het toetsenbord bezel is de strook van plastic tussen het toetsenbord en het display. Haal de ring uit de laptop.

4 Verwijder de Phillips-schroeven waarmee het toetsenbord van de laptop op de bovenkant van het toetsenbord samenstel. Til het toetsenbord van de laptop vanaf de bovenzijde van het toetsenbord. Plaats het toetsenbord naar beneden over de polssteun en de touchpad. Koppel het toetsenbord lint connector van het moederbord en verwijder het toetsenbord van de laptop.

5 Verwijder de twee kruiskopschroeven van elkaar scherm scharnier. Zoek en ontkoppel het lint videokabel van de linker bovenhoek van de laptop behuizing in de buurt van het scharnier. Til het beeldscherm van de laptop basis en leg het opzij.

6 Plaats de laptop basis face-down, en verwijder alle zichtbare kruiskopschroeven aan de onderkant behuizing. Verwijder de enkele Phillips-head schroef waarmee de draadloze kaart deksel op de bodem behuizing. Verwijder het deksel en koppel de twee antennekabels van de draadloze kaart.

7 Plaats de laptop basis face-up en verwijder de drie kruiskopschroeven waarmee de bovenste behuizing naar de bodem behuizing.

8 Wrikken de buitenrand van de laptop base afscheiden van de cassette uit de bodem behuizing. Werk je weg in het gehele behuizing totdat je volledig te scheiden van de bovenste behuizing van de onderkant behuizing.

9 Til de bovenste behuizing van de onderkant behuizing. Plaats de bovenste verbuizingssamenstel face-down met de voorkant van de behuizing naar u toe. Doe dit heel voorzichtig omdat het moederbord aan de bovenste behuizing is bevestigd ten opzichte van de onderste behuizing.

10 Verwijder al het Phillips-head schroeven van de buitenrand van het moederbord montage. U kunt ook een paar kruiskopschroeven in het centrum van het moederbord, afhankelijk van uw specifieke C500 model. Til het moederbord uit de behuizing van de linkerkant van het moederbord, en dan langzaam til de rest van het moederbord uit de behuizing.

Hints

  • Demontage kan uw garantie-overeenkomst vervallen. De voorwaarden van de garantie door te verwijzen naar uw garantie literatuur, of contact opnemen met Compaq direct.