Hoe kan ik foto's van een geformatteerde geheugenkaart herstellen?

Zelfs na het formatteren van een geheugenkaart, de bestanden verwijderd in het proces zijn niet noodzakelijkerwijs voorgoed verdwenen. Wanneer u een bestand verwijdert, wordt de computer eigenlijk alleen maar markeert het als acceptabel om over te schrijven met nieuwe informatie. Hoewel er is nooit een garantie dat elke foto herstelbaar zal zijn, zijn er verschillende programma's online beschikbaar die u kunt gebruiken om te proberen om verwijderde foto's te herstellen. Stop met het gebruik van de geheugenkaart meteen voor de grootste kans op herstel.

instructies

1 Gebruik geen meer foto's nemen of niet alle nieuwe informatie om de opgemaakte kaart op te slaan voordat herstel. Hoe meer je schrijven op de kaart hoe groter de kans dat een deel van de oude gegevens worden overschreven en voor altijd verloren.

2 Schaf GetData's Recover Mijn foto's (zie bronnen). Dit programma is speciaal ontworpen voor het herstellen van verwijderde of beschadigde beeldbestanden. De interface is eenvoudig te gebruiken; het vereist alleen dat u naar de geheugenkaart in een voorwaarde browservenster. Het programma zoekt vervolgens automatisch voor vergoeding in aanmerking komen bestanden die zijn geschreven in een verscheidenheid van beeldformaten en presenteert een overzicht van de foto's die het vindt. Selecteer de gewenste foto's en klik op "herstellen."

3 Overweeg BinaryBiz's VirtualLab. Deze algemeen gebruik recovery programma maakt gebruik van een interface die lijkt op het programma GetData's. U geeft de locatie van de geheugenkaart, vertel het programma dat u op zoek bent naar beeldbestanden en selecteer herstelbare bestanden uit de lijst keert het programma terug. Dit programma is een bijzonder goede keuze als je hoeft alleen maar een enkele foto te herstellen, omdat het wordt geleverd met een trial versie die u toelaat om een ​​megabyte aan informatie te herstellen gratis. De prijs voor een verder herstel is afhankelijk van de hoeveelheid informatie die u wilt herstellen (zie bronnen).

4 Download Convar PC Inspector File Recovery, een andere algemene doeleinden herstelprogramma. Hoewel niet zo gebruiksvriendelijk als een van de andere genoemde twee programma's, PC Inspector zou een goede keuze als je niet verwachten dat een frequente behoefte om verloren bestanden te herstellen, omdat het vrij is om zowel te downloaden en te gebruiken (zie bronnen) hebben.