Hoe maak je USB-poorten installeren

De meeste computers vandaag kom er maar bij 2-3 USB-poorten. Het probleem is dat de meeste mensen hebben meer randapparatuur dan dat. Voeg een webcam, een muis, een opslagapparaat, een MP3-speler en een camera en je kunt zien hoe gemakkelijk het is om uw computer te overbelasten. Er is een eenvoudige oplossing voor dit probleem dat niet eisen dat u voortdurend aansluiten en uitpluggen van apparaten; Installeer een USB-hub.

instructies

1 Begin met je computer uit staat en steek de USB-hub in een van de vrije USB-poorten op uw computer.

2 Zet uw computer aan en het besturingssysteem zal de USB-poorten te vinden. Je moet geen extra software nodig, zoals drivers, voor dit.

3 Steek de stekker in randapparatuur, zoals uw camera, MP3-speler of webcam in de havens. U moet stuurprogramma's voor deze apparaten, die zou moeten komen bij het apparaat te installeren. Om dit te doen simpel gezegd de schijf in de cd-speler en uw computer vraagt ​​u vragen om drivers te installeren. Volg gewoon de instructies en je zult meestal, maar niet altijd nodig is, herstart uw computer na afloop.

Hints

  • USB-hubs zal komen met verschillende aantallen poorten. Sommigen zullen vier, terwijl andere zes heeft. Zorg ervoor dat u genoeg voor uw peripherals.Make ervoor dat de hub is compatibel met USB 2.0; Alle huidige modellen zou moeten zijn.