Hoe installeer ik DVD Copy 6 Plus?

Hoe installeer ik DVD Copy 6 Plus?


Veel software programma's kunt u dvd's kopiëren en video te converteren, en DVD Copy 6 Plus is een dergelijk programma. Corel DVD Copy 6 Plus kunt u ook video's converteren naar formaten die compatibel zijn met apparaten zoals iPods, iPhones en PSP's, onder anderen zijn. Installeren van DVD Copy 6 Plus op uw computer is een eenvoudig proces.

instructies

1 Plaats de DVD Copy 6 Plus-schijf in uw cd / dvd-station, en klik op "Run Installation." Als u het installatiebestand gedownload, dubbelklikt u op het bestand om de installatie te beginnen.

2 Klik op "Next" op de "DVD Copy 6 Plus" te installeren dialoogvenster. Vink het vakje aan naast "ik de Algemene voorwaarden te aanvaarden," en klik op "Next".

3 Typ het serienummer van DVD Copy 6 Plus, en klik op 'Volgende'.

4 Klik op "Next" te installeren in de standaard directory van C: \ Program Files. Zo niet, klikt u op "Bladeren" en selecteer een andere map naar DVD Copy 6 installeren.

5 Klik op "Next" om te beginnen met het installeren van het programma. Merk op dat dit overal kan nemen van een paar minuten tot meer dan een uur om te installeren.

6 Klik op "Finish" en vervolgens op "Yes" om uw computer opnieuw op te starten. Dit is nodig om de installatie te voltooien.

7 Klik op "Start", "Alle Programma's" en vervolgens op "DVD Copy 6 Plus" de geïnstalleerde programma te starten.