Hoe te installeren Lexmark Z600 Printer

De Lexmark Z600 is een reeks van kleuren inkjet printers. Als Lexmark in 2003 vrijgegeven van de Z600-serie, een van de belangrijkste selling points is zijn prijskaartje onder $ 50. In een recensie 2003, Dan Littman van PC World prees de kwaliteit van de printer, terwijl ook het commentaar op de dure inktpatronen. Als u een Z600 serie printer, zult u de installatie vergelijkbaar met andere inkjetprinters vinden.

instructies

1 Steek de stekker uit baksteen in de rechthoekige compartiment aan de achterkant van de Z600.

2 Sluit het ene uiteinde van het netsnoer aan de achterkant van de macht baksteen en het andere uiteinde op een stopcontact.

3 Druk op de knop aan de rechterkant van het bovenste paneel Lexmark Z600 om de printer aan te zetten.

4 Til de papierinvoer aan de bovenkant van de Lexmark Z600 totdat deze vastklikt en til het centrum deksel op de dragers bloot te leggen voor de inktcartridges.

5 Til de deksels voor de twee houders inktcartridge, en schil de beschermende tape van de onderkant van de kleur en zwarte inkt cartridges.

6 Plaats de kleureninktcartridge in de linker houder en de zwarte cartridge in de juiste. Sluit de deksels en sluit het centrum dekking voor de Lexmark Z600.

7 Trek het papier receiver uit de onderkant van de printer en plaats het papier in de lade aan de top.

8 Sluit het ene uiteinde van de USB-kabel aan de achterkant van de Z600 en sluit het andere uiteinde op een vrije USB-poort aan de achterzijde van de computer.

9 Plaats de driver Lexmark Z600-cd en volg de aanwijzingen op het scherm om de installatie van de printer te voltooien.