Hoe de web voor Cricket Phone Service Gebruik

Hoe de web voor Cricket Phone Service Gebruik


Cricket is een populaire pay-as-you-go telefoon dienst in de Verenigde Staten. Het bedrijf biedt lage maandelijkse prijzen die wedijveren met andere grote mobiele aanbieders voor onbeperkt maandelijks bellen plannen. Onlangs, Cricket ging de 3G-markt na de andere grote aanbieders en het mogelijk gebruikers toegang tot het web van 3G-telefoons in staat.

instructies

1 Bestel een 3G, web-enabled Cricket mobiele telefoon en service die surfen op het web bevat. Als men al een cricket dienst, controleren of het model telefoon is web-enabled via de Cricket telefoon website. Als de telefoon niet web-enabled, zal een telefoon upgrade nodig.

2 Open een web-enabled Cricket mobiele telefoon en selecteer een webbrowser.

3 Selecteer of voer een website in de mobiele telefoon webbrowser. De telefoon zal dan vraagt ​​u zich abonneren op de Cricket maandelijkse Web en Chat portal toegang. De toegang zal een extra bedrag per maand kosten bovenop de maandelijkse servicekosten voor de telefoon.

4 Voer favoriete websites die niet vooraf geladen in de Cricket-webbrowser en op te slaan in de favorieten submenu. Om favoriete websites op te slaan, handmatig invoeren van de Uniform Resource Locator (URL) voor de site in het browservenster en kies "Enter" om naar de site. Zodra de favoriete site in de browser is geladen, selecteert u "Favorieten" beschikbaar zijn voor toekomstig gebruik te maken.

5 Abonneer je op Cricket 3G voor laptops en desktops voor extra high-speed internet toegang. Een aparte Cricket modemkaart is vereist. Sluit de modem aan op de USB-poort van de laptop. Een extra maandelijkse servicekosten in rekening gebracht.

Hints

  • Cricket mobiele diensten en telefoons zijn goedkoper als online versus besteld bij een cricket telefoon store.Some Chricket telefoon plannen hebben gebruik niet toe buiten de lokale omgeving. Huidige Cricket mobiele plannen die webservice onder inlcude groter vermogen om het hele land te zwerven dan eerdere plannen.
  • Cricket telefoon en webservice is nog niet aanboden op alle gebieden geografisch in vergelijking met andere mobiele abonnees. Bevestig de beschikbaarheid in de gebieden die men van plan om de telefoon service te gebruiken alvorens in te schrijven.