Mijn Hotmail-account is het verzenden van e-mails naar iedereen in mijn lijst met contactpersonen

Mijn Hotmail-account is het verzenden van e-mails naar iedereen in mijn lijst met contactpersonen


Als uw Hotmail-account e-mails naar uw lijst met contactpersonen verzenden zonder uw medeweten is uw account waarschijnlijk toegankelijk via een Internet crimineel. U kunt malware, zoals een keylogger geïnstalleerd op uw computer of u kunt zijn misleid in het weggeven van uw wachtwoord. U kunt stappen ondernemen om de controle over uw Hotmail-account terug te krijgen en te voorkomen dat het - en uw andere online accounts - in gevaar wordt gebracht in de toekomst.

Gecompromitteerd Account Symptomen

Je Hotmail-account kan zijn aangetast als mensen op uw lijst met contactpersonen te ontvangen spam mail of hoax berichten van uw adres. Dit kan ook gebeuren als uw e-mail adres is "spoofed" - gekopieerd, zodat e-mail van een andere zender kijkt als het komt van jou - maar als meerdere contacten zijn getroffen, het is meer waarschijnlijk dat uw account is gehackt. Andere tekenen van ongeautoriseerde toegang omvatten mail wordt verwijderd, verwijderd contactpersonen, uw lijst van veilige afzenders worden gewist, uw e-mail handtekening wordt ingesteld op een spambericht, uw automatische reactie wordt ingesteld op een spam-bericht en uw ongewenste e-mail zijn ingesteld op "Exclusive , "dat je ervan weerhoudt de ontvangst van een e-mail. Uw wachtwoord kan zijn gewijzigd door de dader. De toegang tot uw Hotmail-account kan ook worden geblokkeerd door Hotmail uit voorzorg.

spyware Attacks

Een manier om dat hackers uw Hotmail-wachtwoord kan stelen is door uw computer infecteren met spyware. Spyware is kwaadaardige code dat uw gegevens kunnen stelen en stuur het op naar criminelen. Sommige spyware kan zoeken in de bestanden op uw computer om wachtwoorden te vinden - of andere informatie - als je je wachtwoord als platte tekst op te slaan. Een andere variant is een keylogger, een stukje code dat kan opnemen wat je typt. Wanneer u in uw Hotmail-ID en wachtwoord in te voeren van de keylogger registreert de toetsaanslagen en stuurt ze naar de hacker.

Hotmail dictionary-aanvallen

Een andere manier dat hackers kunnen vinden uw wachtwoord is via een woordenboek aanval. Deze maakt gebruik van een programma dat automatisch probeert lijsten met woorden, namen en gemeenschappelijke geboortedata mogelijk wachtwoorden om uw Hotmail-account. Hotmail maakt gebruik van volledig geautomatiseerd Public Turing Test To Tell Computers and Humans Apart - vervormde tekst die mensen kunnen lezen, maar computers in het algemeen kan niet - om dit soort aanvallen te blokkeren, maar criminelen kunnen geavanceerde text-erkenning technologie te gebruiken of te gebruiken CAPTCHA boerderijen - - teams van de mensen die CAPTCHA berichten te lezen. Dit soort aanvallen kunnen op afstand worden uitgevoerd zodat er geen malware te detecteren op uw computer systeem.

Hotmail Phishing-aanvallen

Phishing-aanvallen gebruiken berichten verzonden naar uw Hotmail-account die eruit zien alsof ze afkomstig zijn van Hotmail. Ze zullen je meestal vertellen dat je account in gevaar is als je niet inloggen of als u geen antwoord op de e-mail met je wachtwoord. Hotmail zal je nooit vragen om uw wachtwoord. Mocht u op de vermeende login link klikt, wordt u meegenomen naar een phishing-site die lijkt precies op de Hotmail login pagina, maar wordt gecontroleerd door criminelen. Als u uw Hotmail-ID en wachtwoord in te voeren in deze site, zal de oplichters in staat zijn om deze informatie gebruiken om in te breken in uw account.

Bescherming van uw account

U kunt uw Hotmail-account van dit soort aanvallen te beschermen door te kiezen voor een sterk wachtwoord met letters en cijfers. Vermijd de hand liggende wachtwoorden, zoals "12345" of uw naam en geboortedatum. Wees waakzaam voor phishing e-mails. Bescherm uw computer tegen spyware besmettingen die uw Hotmail-wachtwoord kan stelen door het installeren van een anti-spyware programma; gebruiken en regelmatig bijwerken. Houd uw beveiligingsvragen up to date en zorg ervoor dat je kunt ze beantwoorden; Dit zal u helpen uw account te herstellen als je geen toegang meer. Meld je aan voor Trusted PC regeling Hotmail, zodat je toegang hebt vanaf uw computer thuis te krijgen. U kunt ook een mobiel nummer dat Hotmail kunt gebruiken om uw identiteit te bevestigen toe te voegen.

Als je Hotmail gehackt

Als u nog steeds kunt aanmelden bij uw account, onmiddellijk uw wachtwoord wijzigen. Bevestig de instellingen die de hacker is veranderd, zoals uw handtekening of ongewenste e-mail instellingen. Als je niet kan inloggen op uw account, stelt u uw wachtwoord. Als u nog steeds problemen ondervindt, kunt u contact opnemen met Windows Live klantenondersteuning. Uitvoeren van een anti-virus en anti-spyware programma om uw computer te controleren op grondig op malware.