Hoe te converteren Guitar Pro Adobe Reader

Hoe te converteren Guitar Pro Adobe Reader


Guitar Pro is een programma waarmee je bladmuziek en gitaar tabulatuur maken of genereren uit geïmporteerde MIDI-bestanden. Als u wilt uw creaties elektronisch te delen, is het best om het tabblad op te slaan als PDF-bestand. Het verzenden van de GP5 bestand zal niet helpen, tenzij de persoon met wie je deze delen met heeft ook Guitar Pro. Maar een PDF-bestand is draagbaar en kan worden gelezen, zelfs als de ontvanger niet de muziek lettertypen die worden geleverd met Guitar Pro heeft.

instructies

1 Open een GP5 GP6 of bestand in Guitar Maker Pro door te navigeren naar het bestand en erop te dubbelklikken.

2 Pas het afdrukformaat door het droppen van vaststelling van de "File" menu en te klikken op "Pagina-instelling ..." Op de "Page Setup" dialoogvenster, stelt u het papierformaat, oriëntatie en marges die u wilt voor uw PDF. Kies wat andere tekst die u wilt weergeven met de gitaar tabs (titel, auteursrecht, etc.) door op het selectievakje naast de tekstelementen. Als tekst ontbreekt, typt u het in het veld naast de naam van de tekst element. Klik op "OK" om verder te gaan.

3 Converteren de tab om een ​​PDF door te laten vallen naar beneden in het menu "Bestand" en selecteer "Export ..." Selecteer "PDF ..."

4 Selecteer in de "Opslaan als" dialoogvenster de naam en de map waarin u de PDF wilt opslaan. Klik op 'Opslaan'. Guitar Pro is een PDF-bestand op de opgegeven locatie te maken en te openen Adobe Reader om het tabblad weer te geven.

Hints

  • Als je bang bent de persoon die je op het tabblad om niet heeft Adobe Reader verzenden, dan kunt u altijd exporteren het tabblad als een bmp-bestand, dat kan worden gelezen door bijna elk grafisch programma.
  • Het afdrukken van de Pro Guitar tab naar een virtuele PDF-printer in plaats van Guitar Pro eigen PDF generator kan onvoorspelbare resultaten te genereren. In het bijzonder kan de bijzondere muziek fonts Guitar Pro toepassingen niet goed weergegeven in een PDF gecreëerd op deze manier.