Hoe maak je een draadloze verbinding met een Dell-desktopcomputer toevoegen

Hoe maak je een draadloze verbinding met een Dell-desktopcomputer toevoegen


Desktop computers zijn niet bekend om hun draadloze connectiviteit, maar het is mogelijk om van u te maken die is. Draadloos netwerk adapters, die uw bureaublad in staat op te halen draadloos internet signalen, komen in een verscheidenheid van vormen, en zijn allemaal vrij eenvoudig te installeren. Als je eenmaal hebt geïnstalleerd, het krijgen van online draadloos is bijna moeiteloos.

instructies

1 Kies de netwerkadapter die geschikt is voor u. De eenvoudigste netwerk adapters om verbinding doen via USB, maar als je USB-poorten beperkt op uw bureaublad, wilt u misschien een andere optie te proberen. Er zijn ook netwerkadapters die aansluiten op uw Ethernet-poort, maar als je wilt dat de poort te gebruiken voor een vaste lijn die je hebt, en draadloos internet is uw back-up, dan is dit ook mogelijk niet voor u werken. Als dat het geval is, kunt u een add-in kaart, die gelukkig voor Dell eigenaars is zeer eenvoudig te installeren kopen. Dell-computers zijn ontworpen om te worden geopend en zijn add-in kaarten geïnstalleerd zonder het gebruik van schroevendraaiers; Controleer uw handleiding voor meer informatie.

2 Installeer de netwerkadapter en eventuele meegeleverde software. De adapter zal komen meestal met een software-cd met een bericht naar de cd draaien voor of nadat u hebt aangesloten of geïnstalleerd uw adapter. Ga door de setup stappen op de cd, klikt u op "Finish" als het is voltooid, en uw draadloze netwerkadapter moet vervolgens worden geactiveerd en klaar om draadloze signalen te ontvangen.

3 Klik op het bericht dat opduikt om u te laten weten dat draadloze netwerken beschikbaar zijn; of, indien er geen kennisgeving go "Start> Verbinden met" en alle beschikbare netwerken wordt weergegeven. Dubbelklik op het logo voor het netwerk waarmee u verbinding wilt maken en voer de beveiligingssleutel als het een beveiligd netwerk. (Als u het netwerk op te zetten, moet u de beveiligingssleutel ergens opgeslagen met uw netwerkinstellingen te hebben. Als u verbinding maakt naar een nabijgelegen hotspot, moet u de toestemming van degene die de verbinding tot stand te vragen en het verkrijgen van de beveiligingssleutel van die persoon.)

4 Selecteer "Thuis", "Werk" of "Public Location" wanneer u wordt gevraagd aan te wijzen wat voor soort netwerkverbinding is. Vervolgens wordt u gevraagd of u wilt dat uw computer op deze computer onthouden en automatisch te starten in de toekomst. Als u van plan bent om deze verbinding te gebruiken regelmatig, het is een goede keuze om de dozen te controleren naast de beide opties zodat de verbinding altijd beschikbaar zal zijn en je hoeft niet naar een beveiligingssleutel opnieuw in te voeren voor het.

Hints

  • Als u verbinding maakt met een draadloze verbinding in uw huis, zorg ervoor dat uw draadloze router is op een centrale locatie, zodat alle computers kan het signaal te ontvangen.
  • Als u verbinding maakt met een openbaar draadloos internetverbinding of een buurman, zorg ervoor dat u toestemming om dat te doen en te voorkomen dat per ongeluk het stelen van de verbinding.