Hoe het opzetten van een Google homepage

Google biedt een service genaamd iGoogle waarmee u een aanpasbare startpagina maken op basis van uw interesses en de Google-services die u regelmatig gebruikt. De iGoogle-startpagina bestaat uit een thema, welke stijlen de homepage en uw gadgets, die interactieve data zoals nieuwsupdates geven, RSS-feeds, uw lokale weer of uw e-mail inbox. Zodra uw homepage is ingesteld, kan de positie en de grootte van uw gadgets worden aangepast door de gadgets te slepen met je muis.

instructies

1 Ga naar google.com en klik op 'Aanmelden' aan de top. Typ uw gebruikersnaam en wachtwoord in de tekstvelden in en druk op "Enter."

2 Klik op "More" in het bovenste menu en selecteer "Zelfs nog meer."

3 Klik op "iGoogle" hieronder Web. Google geeft een menu voor het maken van uw homepage.

4 Klik op het selectievakje naast uw belangen. Google genereert automatisch content voor uw homepage op basis van de interesses die u selecteert.

5 Klik op de radio knop naast één van de thema opties om een ​​thema voor uw homepage te selecteren. Thema's van toepassing achtergrondafbeeldingen en een stijl template naar uw homepage.

6 Typ uw postcode in en klik op "Zie uw pagina." Google geeft uw startpagina. De homepage bestaat uit snufjes, die specifieke informatie, afhankelijk van hun functie weer. Standaard wordt uw startpagina toont weer, YouTube en Gmail inbox gadgets.

7 Klik op de "Add gadgets" knop bovenaan rechts om gadgets toe te voegen aan uw startpagina. Zoeken naar een gadget op naam, en klik op "Add it Now" om de gadget van toepassing op uw iGoogle-startpagina.