Hoe te downloaden en installeren Animated Dream Wallpaper

Ben je moe van dezelfde flat achtergrond op uw computer? Heeft u een behang dat enige beweging aan het en een beetje meer leven heeft willen? Animated wallpapers zijn een geweldig alternatief voor de typische achtergronden vinden op computers, omdat deze wallpapers eigenlijk beweging laten zien. U kunt downloaden en installeren bewegende achtergronden op uw computer met slechts een paar eenvoudige stappen. Dan moet je een vloeiende en zeer levensecht achtergrond op uw computerscherm.

instructies

1 Download de DeskScapes of DreamMaker programma uit de Dream WinCustomize website. DeskScapes is een programma waarmee je de geanimeerde wallpapers op uw computer, terwijl DreamMaker kunt u uw eigen bewegende achtergronden te creëren. U kunt ook de Dreamscape update uw Windows-updater te krijgen.

2 Klik op Uitvoeren van de opties die op uw computerscherm verschijnen om met succes het programma te downloaden op uw computer. Volg de aanwijzingen wanneer gegeven en blijven klik op OK totdat het programma klaar is met downloaden.

3 Kijk online om een ​​idee van het soort bewegende achtergronden die u kunt downloaden op uw computer te krijgen. U zult een verscheidenheid van websites met deze wallpapers, met inbegrip van de hier genoemde website. Dan is het gewoon een kwestie van het kiezen van een voor uw computer.

4 Selecteer de optie Download wanneer u een wallpaper afbeelding beschikbaar die je leuk vindt. Dit brengt u naar een nieuwe pagina waar je nodig hebt om te downloaden weer te duwen. Selecteer een locatie waar u wilt het bestand op te slaan en laat het af te slaan op uw computer.

5 Gebruik je muis te klik met de rechtermuisknop op het bestand zodra het klaar is met downloaden. Van de opties die je hebt gegeven, kies je 'als achtergrond. "Sluit al je bestanden en je nieuwe achtergrond moet de geanimeerde wallpaper die je gedownload en eerder geselecteerd zijn.

Hints

  • Om te zien of u de Dreamscape-update op uw computer, ga dan naar het Configuratiescherm en klik op de optie 'Controleren op updates ". Als je Dreamscape kunt downloaden op uw computer, zal het worden vermeld als een mogelijke update. Als het niet, moet u een van de andere programma's te downloaden.
  • Als u DreamMaker downloaden op uw computer, zich ervan bewust dat het nogal een beetje tijd kunt nemen om uw eigen geanimeerde behang, soms dagen of zelfs weken te maken.