Vermogen Typing Games

Vermogen Typing Games


Vermogen typen spellen zijn eenvoudig te typen games gemaakt door het bedrijf macht Typing om u een vrije kans om te leren hoe om online te typen geven. Terwijl het bedrijf biedt een verscheidenheid aan typen lessen en tutorials, het biedt ook specifieke typen games die geschikt zijn voor beginners tot gevorderden typisten zijn.

regen Game

Alfabetische Rain is een Power typen spel ontworpen om je behendigheid op een basis QWERTY-toetsenbord en een Dvorak-toetsenbord te verbeteren. Het spel bestaat uit vier niveaus, elk moeilijker dan het volgende. In elk level, brieven uit de lucht vallen naar de onderkant van het scherm. Het doel is om elke letter type correct voordat de brief de grond raakt. Als je te veel fouten te maken of te veel letters de grond raken, eindigt het spel.

Tree Game

De boom spel is een woordspel, gericht op uw vermogen uit te schrijven volledige woorden. U kunt kiezen uit vier verschillende secties: bomen, dieren, woorden en getallen voor aanvang van de wedstrijd. Zodra u een sectie hebt gekozen, een woord benadrukt in zijn eigen kleur zal vanaf de bovenkant van het scherm af te dalen. U kunt het spel te spelen op vijf niveaus: beginner, beginner, intermediair, gevorderd, en sneller. Elk oplopend niveau brengt de woorden neer in een sneller tempo.

Barracuda

Het doel van de Barracuda typen spel is om te helpen houden uw virtuele Barracuda's stuk van het water vrij van woorden en letters. De stroom zal in een verscheidenheid van letters en woorden te brengen aan de linkerkant van het scherm naar de rechterkant. U moet nauwkeurig uittypen elk woord of letter voordat het naar de rechterkant van het scherm. Woorden en letters zijn hoofdlettergevoelig in dit spel. Het spel bestaat uit drie niveaus en hoe langer je speelt, hoe sneller de woorden zal verschijnen.

Mist

Deze fundamentele spel begint met een grijze en fuzzy leeg scherm. Zodra u op start, drie woorden verschijnen blijken uit het grijze scherm en blijven hangen voor een seconde of twee voordat vervagen terug in de mist. Je moet typen alle woorden die komen voordat ze verdwijnen weer weg. Sommige van de woorden zullen in beeld komen met een andere achtergrondkleur om je af te leiden terwijl je schrijft. Probeer zo hoge score als je kunt in de toegewezen tijd te krijgen.