Specificaties van de HP Compaq dc7600 small form factor pc

De HP Compaq dc7600 is een desktop PC die technologiebedrijf Hewlett-Packard debuteerde in 2005. Uitgegeven onder HP's budget-minded dochteronderneming Compaq, werd de dc7600 de markt gebracht als een goedkope computer voor zaken of zakelijk gebruik. De desktop-pc gebruikt de Microsoft Windows XP Professional Edition besturingssysteem. De small form factor was één van de drie carrosserievarianten beschikbaar zijn voor de dc7600, samen met de ultra-slim desktop en convertible mini-tower.

Fysieke eigenschappen

In termen van grootte, de small form factor-versie van de HP Compaq dc7600 is groter dan de ultra-slim desktop, maar kleiner dan de mini-tower. Rechthoekig ontwerp, het legt aan de ene kant in plaats van rechtop staan ​​als een toren. De andere modellen rechtop staan. De small form factor model meet 3,95 cm in hoogte, 13,3 cm in de breedte en 14,9 centimeter in lengte. Hij weegt 19,5 pond. De externe interfaces bestaat uit acht USB 2.0-poorten; twee PS / 2-aansluitingen voor toetsenbord en muis, VGA en DVI-uitgang voor externe analoge en digitale video; en vier audio-aansluitingen.

Processor en Geheugen

De HP Compaq dc7600 small form factor heeft drie keuzes van Intel-processor merken: de low-end Celeron D; de iets verhoogde Pentium D; en de Pentium 4, die diende als Intel Corporation top-level computer-chip merk op het moment. Al met al, de drie processors bieden een breed verwerking snelheidsbereik van 2,66-3,8 gigahertz, en een data transfer snelheden van 533 of 800 megahertz. Intel 945G Express chipset ondersteund systeemgeheugen pre-termijnen van de computer van 256 MB, 512 MB, een of twee GB, met de maximale uitbreidbaarheid van vier GB. Geheugentoegang snelheid wordt ingesteld op 533 of 667 MHz en het systeemgeheugen maakt gebruik van tweede-generatie Double Data Rate SDRAM architectuur (DDR2 SDRAM).

opslagruimte

De HP Compaq dc7600 heeft vier harde schijf opslag keuzes: 40, 80, 160 of 250 GB. Alle harde schijven zijn aangesloten op de computer via een Serial Advanced Technology Attachment (SATA of Serial ATA) -interface en gesponnen op een industrie-high 7.200 omwentelingen per minuut. Optische schijven variëren tussen louter CD-ROM speler naar een CD / DVD brander met double-layer disc ondersteuning en LightScribe-label-etsen technologie. Ook inbegrepen is een 1,44-MB diskettestation en een digitale media-adapter voor 16 verwijderbare flash memory merken.

Audio, Video / Graphics en Networking

De HP Compaq dc7600 small form factor pc's high-definition audio wordt verzorgd door het moederbord geïntegreerde twee-kanaals Realtek ALC260 driver. De video en afbeeldingen zijn afkomstig van een moederbord geïntegreerde Intel Graphics Media Accelerator 950, of de meer krachtige dedicated grafische kaarten van Nvidia en ATI Technologies, Inc., die binnenkort een dochteronderneming van Advanced Micro Devices zou worden (AMD). Het modem is een Peripheral Component Interconnect (PCI) -Connected Agere International SoftModem met maximaal 56 KB per seconde in data-overdracht. Bekabelde netwerken wordt verzorgd door het moederbord geïntegreerde one-gigabit Broadcom NetXtreme Ethernet-kaart, terwijl de draadloze connectiviteit is afkomstig van een A + G PCI-kaart.