Typen Exterior Window Shutters

Typen Exterior Window Shutters


Exterieur luiken komen in verschillende stijlen en zijn gemaakt van hout, vinyl, metaal of een composiet van hout en vinyl. Exterieur luiken komen in een grote verscheidenheid van grootte in elk formaat venster past.

louvered

Typen Exterior Window Shutters


Louvre shutters hebben horizontale lamellen die permanent in een hoek om lucht te laten hellen. Ze kunnen één paneel van boven naar beneden of twee kleine panelen met een brede strook als materiaal tussen.

Verhoogde Panelen

Verhoogde panelen shutters hebben centrum panelen die dikker is dan de rest van de sluiter zijn. Verhoogde panelen luiken lijken erg op een keukenkast deur.

Board-N-Batten

Board-N-Batten luiken zijn houten latten die verticaal ofwel dicht bij elkaar of met een ruimte tussen de lamellen zijn aangebracht. De lamellen zijn bevestigd aan twee dikkere stukken hout horizontaal dwars over hen (één bij de top en een bij de bodem).

bahama

Bahama shutters lijken op een louvered sluitertijd. Bahama shutters een smaller frame en, in plaats van horizontaal gedeeld, deze een smalle paneel delen rechtop.

Accordion Luiken

Accordeon rolluiken worden gebruikt als bescherming tegen hevige stormen. Ze werken net als een accordeon, trekken van de ene kant naar de andere en vouwen bijna onzichtbaar.