Hoe om films uploaden op YouTube

Hoe om films uploaden op YouTube


Er is een reden dat YouTube is een zeer populaire website voor gebruikers om video's uploaden naar: het is zeer gemakkelijk te doen. Zodra u uw video klaar voor uploaden, het proces niet langer Zolang de video's zijn onder de 10 dan een paar minuten om uw video georganiseerd door de site en klaar om te worden bekeken door miljoenen mensen (als je geluk hebt.) minuten en minder dan 100MB per video, kunt u beginnen meteen te uploaden.

instructies

1 Registreer een account bij YouTube. Om dit te doen, ga naar YouTube en klik op de optie "Account aanmaken" op de rechterbovenhoek van het scherm. Volg de instructies op de volgende pagina's om uw registratie te voltooien.

2 Zet uw film naar een mpg bestand. Dit is een van de meest elementaire videoformaten en de enige video type dat is toegestaan ​​op YouTube te uploaden. Als u niet beschikt over een mpg-film hebt, gebruik dan een converter (er zijn vele beschikbaar voor gratis gebruik online) om het bestand te veranderen in een.

3 Upload uw video. Eenmaal ingelogd op uw account, druk op de knop om de "Upload" zich aan de rechterbovenhoek van het scherm. Vul het formulier voor uw upload met diverse informatie over de film, met inbegrip van de naam en beschrijving. Druk op "Video uploaden" als de informatie volledig. Druk op de knop om "Bladeren" uw systeem om uw video te zoeken. Eenmaal gevestigd, druk op "Open" en druk op "Begin uploaden." In een paar momenten, afhankelijk van hoe groot de video is, ontvangt u een bevestiging scherm te zeggen: "Dank je wel! Uw upload is voltooid." Uw video is nu in staat om online te bekijken.