Mijn Windows geen nieuwe drivers te installeren

Een Windows-pc vereist drivers om eventuele hardware aangesloten op het uit te voeren. Dit omvat in het algemeen randapparaten zoals harde schijven, geheugenkaart ingangen, een beeldscherm en een toetsenbord. Terwijl Windows kan worden geconfigureerd om automatisch bij te werken en de nieuwe drivers te installeren zodra ze beschikbaar zijn, kan er een tijd waar je moet dit handmatig doen. Stuurprogramma's voor uw computer kan worden gedownload van de website van de fabrikant.

instructies

Met behulp van Windows Update

1 Klik op het logo Windows-pictogram op de taakbalk om het menu Start te openen.

2 Selecteer 'Alle programma's' om de lijst van beschikbare programma's op uw pc uit te breiden.

3 Kies "Windows Update" om het menu Windows Update te openen.

4 Klik op "Controleren op updates" aan de linkerzijde van het venster om alle beschikbare updates handmatig te vinden. Als er updates beschikbaar zijn, kiest u "Install."

5 Activeer Windows Automatische Update door te klikken op "Instellingen wijzigen" en "Updates automatisch installeren" onder de rubriek "Belangrijke updates 'van het menu te selecteren. Met behulp van dit menu kunt u ook instellen wanneer Windows controleert of deze updates en welke updates zijn geïnstalleerd.

Met behulp van Device Manager

6 Klik op het logo Windows-pictogram op de taakbalk om het menu Start te openen.

7 Typ "Device Manager" in de zoekbalk en druk op "Enter" om de Windows Device Manager te openen.

8 Klik op de pijl aan de linkerkant van het type hardware waarvoor u de nieuwe driver installeert.

9 Rechtsklik op de hardware waarvoor u de nieuwe driver installeren en klik op 'Eigenschappen'.

10 Kies het tabblad "Stuurprogramma" en klik op "bijwerken Driver." U kunt ervoor kiezen om Windows zoeken online te hebben voor updates van de huidige driver software of u kunt handmatig uw computer te zoeken door te kiezen om uw computer naar stuurprogramma's te bladeren. Als u al de bestuurder zelf gedownload, kiest u voor de laatste optie.

11 Volg de instructies op het scherm van Windows om de installatie of de update te voltooien.